Update Groots met een zachte G & Groots Junior i.v.m. Corona

Wij begrijpen dat jullie vragen hebben over de doorgang van de jubileumeditie van Groots met een zachte G en Groots Junior van Guus Meeuwis tussen 10 juni en 16 juni 2020.

Op dit moment is het nog te vroeg om conclusies te kunnen trekken over de doorgang van de concerten op de geplande data. Evenementen met een vergunningsplicht zijn tot 1 juni verboden. Er is op dit moment nog geen regelgeving voor de periode na 1 juni 2020.

De voorbereidingen voor Guus’ concerten gaan daarom gewoon door vanuit huis. Wij houden ons daarbij scherp aan de richtlijnen van de overheid. De loyaliteit van onze trouwe partners en leveranciers stelt ons in staat om nog steeds te hopen op een reguliere doorgang.

Ook wij bekijken de situatie van dag tot dag en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Welke beslissing we ook nemen over Groots en Groots Junior, de gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers en muzikanten zal altijd voorop staan.

Wij zullen alle relevante, nieuwe informatie met betrekking Groots met een zachte G en Groots Junior 2020 telkens direct met jullie delen. Wij vragen ondertussen aan iedereen om zich te houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM zodat we samen kunnen bijdragen aan een spoedige verbetering van de situatie.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: