Twee Miljoen bezoekers ‘Groots met een zachte G’!

​​Tijdens de veertiende editie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten in juni passeert Guus de magische grens van twee miljoen bezoekers. Genoeg aanleiding om dit op Grootse wijze met jullie te vieren!

Guus: “Ik vind het niet te bevatten dat we dit jaar het ongelooflijke aantal van twee miljoen bezoekers passeren. Daar had ik nooit van durven dromen. Ik kan hier alleen maar heel trots op zijn. Zonder publiek, geen ‘Groots met een zachte G’! En daar ben ik jullie erg dankbaar voor.”

#grootsvooriedereen: stuur je verhaal in!

Twee miljoen bezoekers, betekent twee miljoen verhalen. De afgelopen jaren heeft iedere bezoeker ‘Groots met een zachte G’ op zijn of haar eigen manier beleefd en gevierd. Guus is benieuwd naar jouw verhaal!

Heb je jouw grote liefde ontmoet tijdens ‘Groots met een zachte G’? Ga jij ieder jaar met je voetbalteam? Heb je nieuwe vrienden gemaakt? Ben je er al vanaf het eerste jaar bij of heb je een andere bijzondere herinnering aan ‘Groots met een zachte G’? Deel dan voor 31 maart 2019 je verhaal met Guus op Grootsmeteenzachteg.nl.

De meest leuke, bijzondere, ontroerende of grappige verhalen worden groots beloond tijdens de komende editie!

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: