Secret Showcase in Boxtel!

Op 18 mei brengt Guus Meeuwis zijn nieuwe album GELUK uit. Op die dag wil Guus graag aan een select publiek zijn nieuwe liedjes laten horen tijdens een Secret Showcase. Om het geluk de locatie te laten bepalen, heeft Humberto Tan tijdens RTL Late Night geblinddoekt een dartpijl in de kaart van Nederland gegooid, met Boxtel als uitkomst!

Na vele enthousiaste telefoontjes en reacties hebben we in goed overleg met de Gemeente Boxtel de verschillende mogelijkheden onderzocht. Vanwege de wekelijkse vrijdagmarkt in Boxtel en een grootschalig evenement in de directe omgeving, hebben we samen besloten om de Secret Showcase in het plaatselijk theater te organiseren.

De Secret Showcase zal plaatsvinden in Podium Boxtel, een gezellige theatervoorziening in het centrum van Boxtel en biedt plaats aan 300 bezoekers. Omdat Guus Meeuwis en zijn band op tijd in Amsterdam bij RTL Late Night worden verwacht, zal het optreden plaatsvinden tussen 15.00 en 16.00 uur. De band speelt natuurlijk nieuwe liedjes van het album GELUK, maar ook de gouden oude hits komen voorbij.

Wil jij kans maken om hierbij te zijn? Meld je dan aan voor de gastenlijst via info@guusmeeuwis.nl.

Vermeld in je e-mail duidelijk je naam en adresgegevens. De inschrijving sluit op donderdagmiddag om 12.00 uur, waarna we zullen loten. De gelukkigen worden per e-mail op de hoogte gebracht. Je weet dus op donderdag einde van de middag of je een plek op de gastenlijst hebt bemachtigd. Je staat dan genoteerd om met één (1) gast naar binnen te kunnen. Het insturen van meerdere e-mails vergroot je kans op toegang niet. We streven ernaar om tenminste de helft van gastenlijst te reserveren voor inwoners uit de Gemeente Boxtel (Boxtel, Liempde, Lennisheuvel).

Belangrijke zaken om alvast rekening mee te houden:

 • De deuren gaan open om 14.00 uur. De zaal gaat om 14.30 uur open. Het betreft een staand concert. Er zijn 2 verhogingen achterin de zaal.
 • Een plek op gastenlijst geldt altijd voor twee personen. Het aanvragen van meerdere plekken kan helaas niet worden gehonoreerd.
 • Voor de doorstroom is het noodzakelijk dat beide personen op de gastenlijst gelijktijdig aan de entree van Podium Boxtel verschijnen.
 • Gewonnen plekken mogen niet worden doorverkocht en zijn strikt persoonlijk. De organisatie kan om het tonen van een identiteitsbewijs vragen.
 • De minimumleeftijd is 12 jaar.
 • Podium Boxtel ligt in het centrum van het dorp en heeft beperkte parkeermogelijkheden. Boxtel is per trein zeer goed bereikbaar. De looptijd vanaf het station bedraagt slechts 5 minuten. Kom indien mogelijk met het openbaar vervoer.
 • Professionele foto en filmcamera’s zijn niet toegestaan, alsmede het meebrengen en nuttigen van eigen etenswaren en drankjes.
 • Er is een bar in Podium Boxtel, maar daar kan enkel met contant geld worden betaald. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar vanaf 18 jaar. Het barpersoneel kan om een identificatiebewijs vragen in geval van twijfel.
 • Er zijn beperkte faciliteiten voor minder validen, geef duidelijk aan indien je hier gebruik van wenst te maken.
 • Het album GELUK is via de website en bol.com te bestellen. Er is geen fysieke verkoop op locatie.
 • Er zullen foto- en video-opnamen gemaakt worden van het concert. Door het insturen van je aanmelding geef je hier toestemming voor.
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: