Paasactie Groots met een zachte G

Dit weekend verstopt Guus geen paaseieren, maar heeft hij 4x een backstage-rondleiding verstopt tussen de kaarten van Groots met een zachte G!

Als jij de gelukkige winnaar van de rondleiding bent, ontvangen we je als onze gast een paar uur voor aanvang van het concert. We nemen je mee naar de fascinerende wereld achter de ‘Groots met een zachte G - concerten.’ Het podium, de kleedkamers, de soundcheck, de crewruimtes: alle deuren van het stadion gaan automatisch voor je open en overal ben je welkom.

Heb jij nou altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van Groots? En wil je dolgraag winnen? Bestel dan dit Paasweekend (van vrijdag 7 april t/m maandag 10 april) kaartjes voor Groots met een zachte G en maak automatisch kans op deze unieke prijs. Je hoeft er dus niets extra’s voor te doen!

Winnaars krijgen uiterlijk 12 april persoonlijk bericht met alle informatie over deze unieke prijs op het mailadres waarmee de kaarten besteld zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor Guus’ Gastenlijst en ontvang persoonlijke mails van Guus waarin hij niet alleen zijn hersenspinsels met je deelt, maar ook alle nieuwtjes en primeurs. Je krijgt daarnaast exclusieve toegang tot pre-sales.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.