Het Jaar van Guus & Dick vanaf nu verkrijgbaar

Het Jaar van Guus & Dick, het nieuwe kookboek van Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd ligt vanaf vandaag in de winkels!

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk voor speciale momenten, maar ook voor een willekeurige dinsdag – misschien wel juist op een doodgewone dinsdag. In iedere dag schuilt namelijk een feestje.

De lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar

Guus: “Het jaar van Guus & Dick is wederom een kookboek geworden die je hopelijk laat zien hoe leuk en ontspannen koken kan zijn. We hebben er veel van onszelf in gestopt, maar ook ruimte overgelaten om je eigen twist eraan te geven. En, werken met Dick is het grootse cadeau wat je als hobbykok kan wensen!”

Dick: “Onwijs trots en te gek om dit weer samen met Guus te mogen maken, een zeer waardige opvolger van deel 1. Lekker eten maakt − als je het mij vraagt − van elk feest een goed feest. Met net een klein beetje extra moeite maak je elke maaltijd bijzonder en dat is wat je in dit boek terugvindt.”

Nieuwsgierig geworden? Klik dan snel op deze link en ontvang het kookboek binnen enkele dagen in huis!

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: