Guus Meeuwis viert 25-jarig jubileum met concert in New York

​In 2020 is 25 jaar geleden dat de carrière van Guus Meeuwis begon met de megahit ‘Het is een Nacht’. Daarnaast speelt Guus voor het 15e jaar op rij in het Philips Stadion de mooiste thuiswedstrijd met weer een reeks ‘Groots Met Een Zachte G’-concerten. Hij gaat dit dubbele jubileum een jaar lang Groots vieren. Er komen verschillende speciale projecten aan, waaronder de jubileumeditie van ‘Groots Met Een Zachte G’, een nieuw album en een uniek concert in New York. Later in het jaar zal Guus nog meer speciale projecten onthullen.

​Live in New York City

Guus gaat zijn jubileum onder andere met een spectaculair concert in New York vieren. Op 23 oktober 2020 staat hij op het podium van de Webster Hall. Een iconische zaal waar grootheden als KISS, Prince, Sting en U2 optraden. New York volgt dus na legendarische concerten buiten Nederland; The Royal Albert Hall in Londen en L’Olympia in Parijs.

“Als ik bandshirts van internationale sterren zag met daarop: ‘London, Paris, New York’ leek het me zo verschrikkelijk cool om zulke steden als artiest onder je eigen naam te hebben staan. Misschien niet heel realistisch voor een Nederlandse artiest maar dat heeft me nooit weerhouden om groots te dromen. De afgelopen jaren ben ik voorzichtig begonnen aan het afwerken van een wel heel speciaal rijtje. Na ongelooflijk bijzondere concerten in The Royal Albert Hall in Londen en in L’Olympia in Parijs mag ik aankondigen dat ik in 2020 in de Webster Hall in New York mag spelen! In het kader van mijn 25-jarig jubileum als artiest maak ik mijn eigen ‘London, Paris, New York’ compleet en hoop ik daar samen met jullie een weergaloze avond te beleven.” vertelt Guus.

De kaartverkoop voor New York is gestart:

www.guusmeeuwis.nl/jubileumjaar

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: