Guus Meeuwis kondigt vijftienjarig jubileum Groots met een zachte G aan!

In juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G concerten. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots met een zachte G uitgegroeid tot het grootse jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest in Nederland. Volgend weekend ontvangt de zanger alweer de twee miljoenste bezoeker van de concertreeks. Kaarten voor de jubileumeditie in 2020 gaan aanstaande vrijdag in verkoop.

Op vrijdag 12 juni 2020 luidt Guus voor het vijftiende jaar op rij de zomer in met Groots met een zachte G. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen!”, aldus Guus.

Hoe de zanger de jubileumeditie in 2020 zal vieren met zijn publiek wil hij nog niet verklappen, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden.Start van de kaartverkoop

De openbare kaartverkoop voor het concert op 12 juni 2020 start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via GuusMeeuwis.nl. Voor het eerst verloopt de kaartverkoop van Groots met een zachte G via GUTS. Dit systeem gaat ticketfraude tegen en zorgt voor eerlijke prijzen voor de fans. “Ik vind het erg belangrijk dat alle bezoekers van Groots met een zachte G een eerlijke prijs betalen voor hun kaarten.” aldus Guus.

GUTS werkt net even anders dan andere ticketsystemen. Bij aankoop van de kaarten kies je enkel een rang en vak. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de kaarten automatisch aan alle bezoekers toegewezen. Bij de kaarten voor de zitplaatsen wordt rekening gehouden met het moment van verkoop. Dus hoe sneller je erbij bent, hoe betere plekken je krijgt toegewezen. Bovendien weet je zeker dat je naast elkaar zit. De kaarten worden geregistreerd en gekoppeld aan je telefoonnummer, zodat doorverkoop met winstoogmerk niet mogelijk is.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: