Guus Meeuwis kondigt Groots Junior aan - Eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland

Eindhoven - Tijdens een persconferentie vanuit het Philips Stadion kondigde Guus Meeuwis vandaag een uniek, nieuw evenement aan. Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 12 juni 2019 een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven. Het is het eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland.

In juni staat Guus Meeuwis voor het 14e opeenvolgende jaar met zijn Groots met een zachte G-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit festijn is inmiddels uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekspektakel van een solo-artiest in Nederland en bereikt een zeer breed publiek.

“Bij de zondagmiddagshow komen altijd al veel gezinnen met kinderen en dat vormde de inspiratie om een concert speciaal voor kinderen te geven. Met dit concert wil ik kinderen op een bijzondere manier hun allereerste stadionconcert laten beleven. Alle kinderen zijn welkom, maar we denken dat kinderen van 6 t/m 12 jaar dit het allerleukste leuk vinden.”, aldus Guus Meeuwis.

Groots Junior Managementteam

Guus heeft inmiddels meer dan 50 stadionconcerten voor volwassenen gegeven, maar hij weet dat een kinderconcert hele andere koek is. Daarom heeft hij het Groots Junior Managementteam in het leven geroepen. Dit team van adviseurs bestaat uit 6 kinderen die Guus op allerlei fronten adviseren tijdens de voorbereidingen.

Guus Meeuwis: “Kinderen weten tenslotte zelf het allerbeste wat zij leuk vinden tijdens een concert! Vergaderen met het Groots Junior Managementteam is al een feest op zich. Het enthousiasme springt ervan af en ze komen keer op keer met frisse nieuwe ideeën en advies. Zij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat ze kunnen dansen en zingen. Ook vinden ze het leuk als er kinderen van hun eigen leeftijd op het podium staan. Dat gaan we dan ook zeker regelen!”

Guus’ manager Jules (8) weet heel goed wie de kids graag op het podium zien. “Iedereen vindt Bruno Mars wel leuk, dus daar gaan we voor. Guus heeft alle artiesten die wij leuk vinden opgeschreven en zal ons bij de volgende vergadering laten weten wie hij allemaal al heeft gebeld.”

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers trakteren op de bekende Groots met een zachte G-elementen, waaronder een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects, waarbij rekening zal worden gehouden met de leeftijd van de jonge concertgangers. Zo zijn er zitplaatsen gecreëerd op het veld, is er voldoende ruimte om te dansen en zijn er lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. De liedjes van Guus zullen centraal staan, al zijn grote hits komen zeker voorbij, maar er zijn ook speciale gasten en kinderen houden van verrassingen, dus die zijn er ook.

De kaartverkoop voor Groots Junior start woensdag 28 november om 9.00 uur via Guusmeeuwis.nl. Kaarten voor de reguliere Groots met een zachte G concerten zijn reeds in de verkoop.

Groots met een zachte G 2019

Woensdag 12 juni 2019 van 16:00 - 17:45 uur – Groots Junior - Nieuw
Vrijdag 14 juni 2019 van 19:45 - 23:00 uur
Zaterdag 15 juni 2019 van 19:45 - 23:00 uur
Zondag 16 juni 2019 van 16:00 - 19:00 uur

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: