Guus Meeuwis geeft kinderen de dag van hun leven met Groots Junior

​Zojuist heeft Guus Meeuwis de allereerste editie van Groots Junior afgerond in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit unieke, nieuwe evenement blijkt een schot in de roos. Guus had al langer het idee om een stadionconcert speciaal voor kinderen te geven. Vandaag is de eerste Groots Junior niet alleen een feit maar ook een groot succes.

Credits: Bart Heemskerk
Credits: Bart Heemskerk

​Guus Meeuwis: “Met Groots Junior wilde ik kinderen op een bijzondere manier hun allereerste stadionconcert laten beleven. Het was een feest om zoveel blije gezichten te zien. We hadden 7.500 zitplaatsen gecreëerd in het stadion en het veld, maar de meeste kinderen konden niet lang op hun stoel blijven zitten. Zo enthousiast waren ze! Er werd volop gedanst en meegezongen. Ik vond het fantastisch om te zien, dit smaakt naar meer!”

Speciaal voor Groots Junior riep Guus het Groots Junior Managementteam in het leven. Dit team van zes jonge managers adviseerden hem op allerlei fronten tijdens de voorbereidingen. Het resultaat laat zich raden: veel confetti, kleurrijke ballonnen, meer dan genoeg ruimte om te dansen en lekkere hapjes en drankjes.

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers nog lang bijblijven. Niet alleen vanwege het spectaculaire decor, maar ook zeker door de bijzondere gastoptredens van Nielson en Kraantje Pappie. Beiden zongen hun grootste hits en deden een duet met de gastheer. Nielson en Guus zongen samen ‘Sexy Als Ik Dans’ en met Kraantje Pappie gaf Guus een spetterende uitvoering van ‘Liefde In De Lucht’. Daarnaast zong de zanger onder andere zijn hits ‘Het Is Een Nacht’ en ‘Tranen Gelachen’, maar ook een medley van kinderliedjes, bestaande uit onder andere ‘Baby Shark’, ‘Hoofd, Schouders, Knie en Teen’, ‘Ik Zag Twee Beren’ en ‘Vloer Is Lava’. De bijbehorende dansjes werden enthousiast meegedaan door de kinderen. Ook de ouders werden aan het werk gezet. Tijdens ‘Zo Ver Weg’ deden zij het bekende dansje op het podium onder leiding van Marc Meeuwis, tot grote hilariteit van de kinderen in het stadion.

Aan het einde van de show werd het Groots Junior Managementteam in het zonnetje gezet. Mede dankzij hun inbreng is Groots Junior een groot succes geworden. Het zeskoppige team kijkt tevreden terug op hun eerste editie: “Het was zo gaaf om te zien hoe onze ideeën tot leven kwamen en hoe enthousiast het publiek meedeed. Dat geeft echt een kick. Wat ons betreft beginnen we al snel met brainstormen voor de volgende editie van Groots Junior.”

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: