Guus gaat naar OZ!

Dat Guus naar Oz komt is te danken aan de enthousiaste Nederlandse community Down Under. Eind vorig jaar ontstond het idee voor een optreden van de zanger op een besloten facebookgroep voor Nederlanders in Australië. De facebookpagina ‘Guus kom naar Oz’ werd geboren.

De spontane actie werd rap opgepikt door Nederlandse media en nog dezelfde week belde Edwin Evers tijdens zijn uitzending met Guus om te vragen of hij zin had om in Australië op te treden.

“Ik ben zeer vereerd met deze speciale uitnodiging vanuit Australië. Om tijdens Koningsdag met mijn band op te treden aan de andere kant van de wereld in zo’n prachtige stad is natuurlijk heel bijzonder. We gaan er een dijk van een show van maken en zorgen voor een onvergetelijke Koningsdag in Sydney”, aldus Guus Meeuwis.

Over The Big Top

The Big Top Sydney is de concertzaal binnen het terrein van het bekende attractiepark Luna Park. Grote namen als Bruno Mars, Armin van Buuren en Counting Crows hebben hier op het podium gestaan. Het pretpark ligt direct aan de wereldberoemde haven van de stad en heeft uitzicht op de Sydney Harbour Bridge en het iconische Sydney Opera House. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.gdaymeteenzachteg.com.au

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: