Geen uitzending Nederland – Oekraïne op 14 juni

UPDATE 17 JUNI 2021:

De UEFA heeft bekend gemaakt dat het speelschema van het EK precies een jaar opschuift. Op zondag 13 juni 2021 speelt Oranje om 21.00 uur tegen Oekranië, net als dat voor dit jaar gepland stond. Het concert op zondag begint om 18.00 uur en aansluitend zenden wij de wedstrijd uit op de grote schermen in het stadion.

Origineel bericht:

Vandaag heeft de UEFA de beslissing genomen om het EK-voetbal een jaar uit te stellen. Het verplaatsen van het EK heeft als gevolg dat het concert op 14 juni niet afgesloten zal worden met de uitzending van de wedstrijd Oekraïne – Nederland. Het concert blijft qua lengte en inhoud hetzelfde als de andere Groots met een Zachte G-concerten.

De tijden van het concert op 14 juni zijn als volgt:

16.00 uur Stadion open

18.00 uur Voorprogramma

18.45 uur Aanvang concert Guus Meeuwis

21.15 uur Einde

Voor nu is er nog geen aanleiding om conclusies te trekken met betrekking tot de doorgang van de concerten zelf. Wij bekijken de situatie van dag tot dag en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daarbij staat de gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en muzikanten altijd voorop.

Wij vragen iedereen om zich te houden aan de adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM zodat we samen kunnen bijdragen aan een spoedige verbetering van de situatie. Zodra wij meer informatie kunnen delen, dan doen wij dat direct.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: