Extra Groots concert op zondagmiddag 18 juni & Flemming verzorgt voorprogramma!

Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Guus een extra concert in het Philips Stadion in Eindhoven. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 18 juni. Het voorprogramma van de concertreeks wordt verzorgd door Flemming. Kaartverkoop voor de extra show is nu gestart.

Traditioneel is de aanvang van het extra concert op zondagmiddag om 16.00 uur. “Ik kijk altijd uit naar de zondagmiddagconcerten! Een traditie die hoort bij Groots met een zachte G. De sfeer op een zomerse zondagmiddag in het stadion is uniek, anders dan de andere concerten. En bovendien ideaal voor iedereen die wat verder van Eindhoven woont of degenen die hun kinderen mee naar het concert willen nemen.”, aldus Guus.

In de rijke historie van Groots met een zachte G heeft Guus zijn podium al gedeeld met vele Nederlandse artiesten. Dit jaar mag Flemming het feest openen. De popsensatie, bekend van zijn hits als Amsterdam en Automatisch, zal op 16, 17 en 18 juni het Philips Stadion in Eindhoven opwarmen gedurende een half uur durende set.

Guus is verheugd met komst van Flemming: “Flemming is letterlijk en figuurlijk een toffe gast die een thuiswedstrijd gaat spelen bij Groots met een zachte G. Met zijn grote hits is hij de aangewezen persoon om het feest voor ons dit jaar te openen”.

Flemming kijkt er ook naar uit het podium in het Philips Stadion te betreden: “Ik voel me vereerd dat ik het voorprogramma mag verzorgen van Groots. Zingen als Brabander in een vol Philips Stadion, wauw! Dat is iets waar ik als klein jochie al van droomde.”.

Voor de concerten op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De kaartverkoop voor de extra show op 18 juni is per direct gestart via Ticketmaster.nl.


Groots met een zachte G 2023:

Vrijdag 16 juni - 19.45 uur - Philips Stadion Eindhoven

Zaterdag 17 juni - 19.45 uur - Philips Stadion Eindhoven

Zondagmiddag 18 juni - 16.00 uur - Philips Stadion Eindhoven * Nieuw *

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: