Gioia - Grime & Styling Manager


Wat houdt jouw rol in het Groots Junior Team precies in?

Ik ben de grime en styling manager van Guus. Dat houdt in dat ik Guus mag stylen en zijn make-up mag bepalen. Ook mag ik de gastartiesten en de andere leden van het managementteam stylen!

Heb je nog iets geleerd van de vorige editie en zou je nu iets anders doen?

Ik heb de vorige editie geleerd van Manon dat bij de styling ook rekening moet houden met de kleuren van het podium en decor, maar er is niets dat ik anders zou willen doen omdat ik erg tevreden was over het resultaat van de vorige editie.

Wat vind je het leukste liedje van Guus?

Het leukste liedje van Guus vind ik ‘Jij bent de liefde’, omdat ik het een hele mooie tekst vind en Guus het liedje ook heel erg mooi zingt! En ‘Het Dondert en ‘t Bliksemt’, omdat ik het een heel erg vrolijk liedje is.

Naast je rol in het managementteam van Groots Junior, ga je ook nog naar school. Welke dingen/hobby’s doe je daarnaast nog?

Ik dans, zing, acteer, rijd paard en spreek ik af met vrienden. Het is goed te combineren!

Je bent verantwoordelijk voor styling tijdens Groots Junior. Wie zou je nog eens een keer willen stylen?

Ik zou Maan nog heel erg graag willen stylen, omdat het mij supertof lijkt als zij zou optreden in mijn gekozen kleding.

Terug naar home

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:

E-mailmarketing van peppermail