Gioia - Grime & Styling Manager

‚Äč


Wat houdt jouw rol in het Groots Junior Team precies in?

Ik ben de grime en styling manager van Guus. Dat houdt in dat ik Guus mag stylen en zijn make-up mag bepalen. Ook mag ik de gastartiesten en de andere leden van het managementteam stylen!

Waarom denk je dat ze jou voor deze rol hebben gekozen?

Ik denk dat ze mij voor deze rol hebben gekozen omdat ik van make-up en mode houd en ik het ook heel erg leuk vind om iemand zijn make-up te doen en te stylen! Ook weet ik zelf heel goed wat fijn is om wel en niet te dragen op een podium tijdens een optreden omdat ik zelf ook optreed.

Wat vind je het leukste om te doen met het Groots Junior Team?

Het leukste vind ik de vergaderingen omdat we daar met elkaar allerlei dingen verzinnen en bespreken voor het Grootsmeteenzachteg junior concert om het superleuk te maken voor kinderen.

Waar kijk je het meeste naar uit als het concert zover is?

Dat Guus en de gastartiesten de kleding aan hebben tijdens het concert die ik bij hen heb gestyled, dat ik de gastartiesten mag ontmoeten en eigenlijk naar alles op die dag want het wordt geweldig!

Wat vind je het leukste liedje van Guus? Waarom vind je dit het leukste liedje?

Het leukste liedje van Guus vind ik jij bent de liefde, omdat ik het een hele mooie tekst vind en omdat Guus het liedje ook heel erg mooi zingt!

Word je al herkend op straat?

Nee dat nog niet, maar toen ik terugkwam van de wereld draait door kreeg ik wel allemaal berichtjes van mensen, dat ze me hadden gespot op tv!

Naast je rol in het managementteam van Groots Junior, ga je ook nog naar school. Heb je nog wel tijd voor leuke dingen?

Ja hoor, hihi! Naast dat ik in het managementteam van Groots junior zit, ga ik naar school, doe ik Topklas sport en doe ik ook nog aan dansen, zingen, theater en spreek ik af met mijn vriendinnen. Het is goed te combineren!

Wat kan je deze zomer echt niet meer aantrekken?

Er is eigenlijk niets dat je niet meer echt kan aantrekken, maar het belangrijkste voor deze zomer is dat je je kleding goed combineert, met vrolijke kleuren en printen!

Wie zou je naast Guus nog meer willen stylen?

Maan, dat zou ik erg leuk vinden als zij zou optreden in mijn gekozen kleding.

Terug naar home

Nieuwsbrief