Flip - Geluid & Licht Manager


Wat houdt jouw rol in het Groots Junior Team precies in?

Ik ben de Geluid- en lichtmanager en moet er dus voor zorgen dat het geluid bij Groots Junior heel goed is. Maar ik mag ook meedenken over special effects, dat vind ik eigenlijk het tofste.

Heb je nog iets geleerd van de vorig editie en zou je nu iets anders doen?

De vorige keer was alles nieuw, nu weten we beter waar we op moeten letten. Ik denk dat we dit jaar nog meer confetti gaan schieten, daar kun je nooit genoeg van hebben!

Wat vind je het leukste liedje van Guus?

Ik vind ‘Nacht’ van Guus met Kraantje Pappie nu het leukste liedje. Ik hoop eigenlijk dat Kraantje langs komt in het stadion om het met Guus te gaan zingen. Dan ga ik toch stiekem het geluid wat harder zetten. Die moet echt knallen in het stadion!

Naast je rol in het management team van Groots Junior, ga je ook nog naar school. Welke dingen/hobby’s doe je daarnaast nog?

Ik ben op voetbal gegaan dit jaar. Dus nu zit ik op hockey én voetbal. Mijn ouders vinden dat ik veel te lang op de Playstation zit, maar dat valt best wel mee. En ik vind het leuk om met mijn vader te darten in de schuur met een muziekje van Guus erbij!

Je bent verantwoordelijk voor geluid & licht tijdens Groots Junior. Wat vind je de leukste special effecten?

Ik mocht afgelopen jaar het eerste stukje van de Vrienden van Amstel zien. Dat vond ik echt heel vet. Maar ik vond dat ze veel te weinig confetti en slierten hadden, dat doen wij bij Groots Junior toch beter.

Terug naar home

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:

E-mailmarketing van peppermail