Benjamin - Gezelligheids Manager


Wat houdt jouw rol in het Groots Junior Team precies in?

Ik ben de gezelligheidsmanagers en ik zorg ervoor dat de show leuk, gezellig en groots feestje gaat worden. Door leuke activiteiten, mooie kleuren in het stadion en natuurlijk dat de gasten het heel fijn en gezellig gaan hebben.

Waarom denk je dat ze jou voor deze rol hebben gekozen?

Ik denk omdat ik de gezelligste en een echte prater ben van ons en omdat ik altijd vrolijk ben en een goede sfeer kan brengen en daarom denk ik dat ik de gezelligheidsmanager ben. Ik weet thuis ook wat gezelligheid is met 3 broers in huis. Ik ben de middelste en de gangmaker.

Wat vind je het leukste om te doen met het Groots Junior Team?

Samen dingen bespreken om ver te komen in iets, elkaar helpen, ideeën van elkaar horen en natuurlijk om samen lol te hebben, want met het team kan je ook nieuwe vrienden maken en dat vind ik wel heel leuk.

Waar kijk je het meeste naar uit als het concert zover is?

Ik kijk ernaar uit om alles terug te zien in de show wat wij met zn allen hebben bedacht. Ook naar alle mensen in het stadion die van t concert genieten. EN natuurlijk om Guus in het echt Live te horen zingen!! grin)

Wat vind je het leukste liedje van Guus? Waarom vind je dit het leukste liedje?

Ik vind zelf “t dondert en t bliksemt” het leukste lied, lekker vrolijk en je kan er lekker op bewegen. Maar het mooiste lied vind ik “jouw Hand” omdat deze heel vaak hier thuis word gedraaid en ook bij de bruiloft als openingslied. Dus Guus als je dit leest, en je hebt tijd en zin, volgend jaar mei.

Word je al herkend op straat?

Ik word helaas niet echt herkend in de stad ofzo, maar wel bij het voetbal en op school, maar dat is logisch want daar kennen ze mij natuurlijk ook. Vind het wel jammer want t lijkt me wel leuk om herkend te worden.

Naast je rol in het management team van Groots Junior, ga je ook nog naar school. Heb je nog wel tijd voor leuke dingen?

Ja gelukkig wel, 2 avonden pw heb in voetbaltraining en na school kan ik ook met vrienden afspreken want ik ben om half 3 al uit school. Als ik geen afspraken heb in het weekend heb ik ook 2 vrije dagen natuurlijk om leuke dingen te doen met mijn broertjes.

Jij zorgt ervoor dat iedereen een gezellige middag heeft bij Groots Junior. Wat vind jij het meest gezellig om te doen met vrienden?

Om gezellig te spelen en dat ze geen ruzie maken of krijgen, wat weleens voorkomt tijden een voetbalwedstrijd, of om met zn allen een keer iets vets te doen zoals; in de bossen crossen, naar de bios, naar arena 51 in Eindhoven, naar een voetbalwedstrijd, dat soort dingen vind ik het leukst en GEZELLIGST!! grin)


Terug naar home

Nieuwsbrief