Groots Junior

UPDATE: Groots Junior 2021 verplaatst naar Ahoy Rotterdam

Helaas is er in juni wederom geen Groots Junior in het Philips Stadion mogelijk.

En toch hebben we heel leuk nieuws!

We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots Junior verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy!

Er is volgend jaar gewoon weer een Groots met een zachte G in Eindhoven, maar zolang wil ik jullie niet laten wachten. Ik snak, net als jullie, naar een feestje en wil heel graag dit jaar nog mijn jubileum met jullie vieren. Daarom verhuis ik Groots met een zachte G eenmalig naar Ahoy. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in dit feestje als ik.” aldus Guus.

Groots Junior vindt plaats op zondag 28 november 2021, 12.30 uur.

Wil jij - als kaarthouder - deze unieke Groots Junior editie in Ahoy niet missen?

Klik dan hier voor alle informatie rondom de verplaatsing én de uitleg hoe je je tickets omzet naar de Ahoy show.

—————

Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 9 juni 2021 een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven.

“Groots Junior was vorig jaar zo onwijs leuk, dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Ik heb dan ook mijn Groots Junior Managementteam weer bijeengeroepen. Samenwerken met deze 6 kinderen is al een feest op zich! Ze weten precies wat ze willen zien tijdens de show. Zo bedachten zij vorig jaar dat kinderen en ouders op het podium moesten dansen en wilden ze een kindermedley. Dat waren misschien wel de leukste momenten van de show”, aldus Guus Meeuwis.

Deze tweede editie van het kinderconcert staat in het teken van UNICEF, ’s-werelds grootste kinderrechtenorganisatie. Guus Meeuwis, ambassadeur van UNICEF, wil met Groots Junior op een leuke manier aandacht vragen voor het werk van UNICEF en in het bijzonder haar ‘eerste 1.000 dagen’ voedingsprojecten. De zanger en zijn Junior Managementteam roepen de bezoekers en bedrijven dan ook op om samen met hen in actie te komen om uiteindelijk een mooi bedrag te kunnen doneren.

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers trakteren op de bekende Groots met een zachte G-elementen, waaronder een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects. Hierbij zal rekening worden gehouden met de leeftijd van de jonge concertgangers. Zo zijn er zitplaatsen gecreëerd op het veld, is er voldoende ruimte om te dansen en zijn er lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. De liedjes van Guus zullen centraal staan, al zijn grote hits komen zeker voorbij, maar er zijn ook speciale gasten. En kinderen houden van verrassingen, dus die zijn er ook.

Info.

Data

UPDATE - Woensdag 10 juni 2020 verplaatst naar woensdag 9 juni 2021 – 16:00 uur – Philips Stadion, Eindhoven

De deuren van het Philips Stadion gaan om 14:30 uur open. Deze dag is er geen Plein van Hemelse Voorpret.

UNICEF

Deze tweede editie van Groots Junior staat in het teken van UNICEF, ’s-werelds grootste kinderrechtenorganisatie. Guus Meeuwis, ambassadeur van UNICEF, wil met Groots Junior op een leuke manier aandacht vragen voor het werk van UNICEF en in het bijzonder haar ‘eerste 1.000 dagen’ voedingsprojecten. De zanger en zijn Junior Managementteam roepen de bezoekers en bedrijven dan ook op om samen met hen in actie te komen om uiteindelijk een mooi bedrag te kunnen doneren.

“1 op de 3 kinderen in de wereld is niet goed gevoed. Kinderen die slecht gevoed zijn tijdens hun eerste 1.000 levensdagen hebben minder kans te overleven en lopen een onomkeerbare groei- en of ontwikkelingsachterstand op. UNICEF wil daarom dat alle kinderen structureel goede voeding krijgen. Want als een kind in de eerste 1.000 dagen goede voeding krijgt, profiteert het daar een heel leven van. Daarmee krijgt een kind de beste start van zijn leven.

We zijn dan ook blij dat Guus als ambassadeur met dit kinderconcert aandacht wil vragen voor dit belangrijke thema”, aldus Suzanne Laszlo, directeur van UNICEF Nederland.

UNICEF is ‘s werelds grootste kinderrechtenorganisatie. Samen met jou bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Zodat kinderen gezond op kunnen groeien. Zodat ze groots kunnen worden.

Kijk voor meer informatie over de eerste 1.000 dagen voedingsprojecten op unicef.nl/grootsjunior.

Kaarten


UPDATE - Woensdag 10 juni 2020 verplaatst naar woensdag 9 juni 2021 – 16:00 uur – Philips Stadion, Eindhoven

Op last van de overheid zijn, in verband met het Coronavirus, alle grootschalige evenementen tot 1 september niet toegestaan. Hierdoor is Groots Junior verplaatst van 10 juni 2020 naar 9 juni 2021. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kijk op www.grootsmeteenzachteg.nl voor alle informatie over deze verplaatsing.

Rolstoelkaarten

Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren via 020-8080227 (lokaal tarief - ma t/m vr 10:00 uur - 16:00 uur). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op het rolstoelplatform. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in het stadion plaats te nemen. Iedere rolstoeler mag één begeleider meenemen. Deze persoon heeft een begeleiderkaartje nodig.

Hoeveel kaarten kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kun je maximaal 8 tickets kopen. Wil je meer dan 8 tickets bestellen? Dan kan je via deze link een aanvraag plaatsen. Je ontvangt dan op werkdagen binnen 48 uur per e-mail een reactie of de aangevraagde kaarten nog beschikbaar zijn. Voor aanvullende vragen kan je een e-mail sturen naar groepen@grootsmeteenzachteg.nl.

Ik wil graag kaarten bestellen, maar de kaarten die ik wil zie ik niet staan!

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste kaarten al uitverkocht zijn.

Locatie


Adresgegevens

Hoofdingang Philips Stadion (receptie / ingang 8)

Frederiklaan 10a, 5616 NH Eindhoven


Welke ingang moet ik hebben?

Op je digitale concertkaart staat het nummer van de ingang waar je naar binnen kan. Het heeft geen zin om bij een andere ingang naar binnen te gaan, je kaart komt daar niet door het scanapparaat heen. Houd je dus aan de informatie die op je concertkaart staat en aan de aanwijzingen van het personeel die je op de concertdagen assisteren bij het vinden van jouw plaats.

Is er een garderobe in het stadion?

Nee, er is geen garderobe of locker systeem in het stadion.

Waar zijn de toiletten en moet ik daarvoor betalen?

Toiletten zijn er genoeg en het gebruik hiervan gratis. Deze worden uiteraard netjes en schoongehouden.

Let op: het stadion is groot en de toiletten zijn niet heel dichtbij. Breng voor aanvang van de show nog even een bezoek aan het toilet!

Zijn er EHBO-posten in het stadion?

In het stadion bevinden zich meerdere vaste EHBO-posten die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte te gaan om het probleem te melden. Zij zullen vanaf dat moment het probleem samen met je op proberen te lossen.

Daarnaast is er bij de EHBO-post ook de mogelijkheid om je kind te verschonen of om te kolven. De EHBO’ers zullen je doorverwijzen naar een rustige omgeving van de EHBO.

Kan ik het stadion uit als ik eenmaal binnen ben?

Jazeker, je kan dan alleen niet meer naar binnen. Je ticket/toegangsbewijs wordt bij binnenkomst van het stadionterrein gescand. Als je eenmaal binnen bent geweest kan je met hetzelfde ticket niet nog een tweede keer naar binnen.

Meer info >>>

Junior Managementteam

Nieuws

21 april 2020
Op last van de overheid zijn, in verband met het Coronavirus, alle grootschalige evenementen tot 1 september verboden. Hierdoor is Groots Junior verplaatst van woensdag 10 juni 2020 naar woensdag 9 juni 2021 - 16.00 u - Philips Stadion, Eindhoven. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Lees meer >>>
12 februari 2020
Guus Meeuwis heeft vandaag bekend gemaakt dat hij wederom een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven geeft. Deze tweede editie van Groots Junior, die plaatsvindt op woensdagmiddag 10 juni, staat in het teken van UNICEF. Lees meer >>>
12 juni 2019
​​Zojuist heeft Guus Meeuwis de allereerste editie van Groots Junior afgerond in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit unieke, nieuwe evenement blijkt een schot in de roos. Guus had al langer het idee om een stadionconcert speciaal voor kinderen te geven. Vandaag is de eerste Groots Junior niet alleen een feit maar ook een groot succes. Credits: Bart Heemskerk Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:

E-mailmarketing van peppermail