Groots Junior

Groots nieuws: Groots Junior verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy!

Groots Junior 2021 verplaatst eenmalig van Eindhoven naar Rotterdam Ahoy! Op zondagmiddag 28 november 2021 geeft Guus een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen.

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers trakteren op de bekende Groots met een zachte G-elementen, waaronder een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects. Hierbij zal rekening worden gehouden met de leeftijd van de jonge concertgangers. Zo zijn er zitplaatsen gecreëerd op het veld, is er voldoende ruimte om te dansen en zijn er lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. De liedjes van Guus zullen centraal staan, al zijn grote hits komen zeker voorbij, maar er zijn ook speciale gasten. En kinderen houden van verrassingen, dus die zijn er ook.

Info.

Datum.

Groots Junior

Zondag 28 november 2021 – 12:30 uur – Rotterdam Ahoy

Tickets.

Hoe bestel ik tickets?

Je kunt hier tickets voor Groots Junior 2021 bestellen. Er zijn uitsluitend zitplaatsen in verkoop.

Wij werken samen met GUTS als ticketpartner.

GUTS werkt net even anders! Bij ons kies je geen stoel, maar enkel een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop. We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Ook mensen die niet in 1x alle tickets kopen.

De tickets die in dezelfde sectie op hetzelfde telefoonnummer zijn gekocht, worden automatisch naast elkaar geplaatst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet naast elkaar zit!

Bekijk voor meer informatie de website van GUTS!


Ik had tickets voor de vervallen shows in het Philips Stadion in juni 2021, wat nu?

Alle informatie rondom de verplaatsing van Groots met een zachte G 2021 vind je hier.


Ik ben mindervalide en zit in een rolstoel, hoe bestel ik tickets voor Ahoy?

Er zijn speciale rolstoel-/begeleiderplaatsen te koop via de online ticketshop. Wanneer je in de online ticketshop een rolstoelticket selecteert, komt deze automatisch met een (betaalde) begeleiderticket. Er zijn per show maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in Ahoy plaats te houden.


Ik wil graag tickets bestellen, maar de tickets die ik wil zie ik niet staan!

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste tickets al uitverkocht zijn.


Hoeveel tickets kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kunnen er maximaal 8 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 8 tickets bestellen, dan kan je via groepen@grootsmeteenzachteg.nl een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 48 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Kan ik mijn tickets printen?

Nee, het is niet mogelijk om tickets te printen. GUTS-tickets zijn beveiligd tegen woekerprijzen en fraude. De instellingen van de tickets worden online vastgelegd, zodat het ticket altijd dezelfde prijs en nooit meer dan één eigenaar heeft. Je kunt je tickets via de app of website terugvinden. Op die manier gaan we samen de nadelige gevolgen van zwarthandel tegen.


Hoe open ik mijn tickets?

Dit kan eenvoudig via je account of de app. Hier lees je er alles over.


Hoe geef ik mijn tickets weg?

Je kunt de tickets met anderen delen of aan iemand anders geven, zonder dat je de tickets hoeft te printen. Lees hier hoe het delen werkt.


Ik heb een nieuw telefoonnummer. Hoe kan ik nu bij mijn tickets?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een nieuw telefoonnummer krijgt en hierdoor je tickets niet meer kunt bekijken. Je kunt je tickets in dat geval van tevoren met iemand anders delen in de GUTS-app, zodat je zeker weet dat je nog bij je tickets kan. Lees hier hoe delen werkt.

Heb je je nummer al ingeleverd? Dan zal GUTS je account moeten aanpassen.

Om fraude te voorkomen vraagt GUTS een officieel bewijs van je nummerwijziging en het contract/bewijs van je vorige nummer. Het is voor GUTS belangrijk je 06-nummer en je naam op deze bewijzen te zien.

Stuur deze gegevens zo snel mogelijk naar GUTS toe, zodat zij je snel kunnen helpen. Na ontvangst van deze documenten zorgen zij ervoor dat jouw tickets over worden gezet en bereikbaar zijn via je nieuwe mobiele nummer.


Ik heb een barst in mijn scherm, kan ik nu nog wel mijn QR-code laten scannen?

Jazeker, geen zorgen. Je kunt de QR-code openen en daarna vergroten/verkleinen en verslepen, precies naar de plek op jouw telefoon waar je geen barst hebt! Zorg dat je de GUTS-app geïnstalleerd hebt. Klik op de QR-code zodat deze opent. Daarna kan je deze slepen.

Lukt het toch niet? Vraag dan naar een leidinggevende bij de entree, deze persoon zal de situatie dan bekijken en direct proberen op te lossen.


Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over je tickets? Klik dan hier.

Bereikbaarheid, vervoer en parkeren.

Adresgegevens

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam


Waar kan ik parkeren?

Ahoy beschikt over 2000 parkeerplekken voor personenauto’s en enkele parkeerplaatsen voor touringcars. Wil je zeker zijn van een plek dan kan je deze vooraf reserveren via deze link.

Indien je van tevoren een parkeerplaats hebt geboekt, kan je altijd parkeren op de parkeerplaats.
Rotterdam Ahoy heeft momenteel 3 vaste elektrische laadpunten.

Heb je geen e-ticket, dan verwijzen wij jou door naar Q-park Zuidplein (aan de overkant van Ahoy) of eventueel naar P+R Slinge.

Check voor vertrek je route op vanAnaarBeter en de website van de ANWB zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn om het begin van de show te missen.


Hoe kan ik Rotterdam Ahoy het beste bereiken met het openbaar vervoer?

Met het openbaar vervoer (metro en bussen) stap je praktisch voor de hoofdingang (vijf minuten lopen) uit bij halte Zuidplein.

Kijk voor dienstregelingen op de websites van de Nederlandse Spoorwegen, de RET en de algemene openbaar vervoer site: 9292ov.nl.

Of je na de show met het openbaar vervoer naar huis kan, hangt er helemaal vanaf waar je naar toe moet. Op de site van de Nederlandse Spoorwegen kan je jouw persoonlijke reisadvies opvragen. Ook kan je contact opnemen met Openbaar Vervoer Nederland, het telefoonnummer is 0900-9292 (€ 0,90 per minuut).


Routebeschrijving

Rotterdam Ahoy is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf Ring Rotterdam Zuid (A15). Verdere informatie over de bereikbaarheid van Ahoy vind je via deze link.

Wanneer er bijzonderheden (bijvoorbeeld wegwerkzaamheden die bij Ahoy bekend zijn), staat dit aangegeven in de agenda op de website van Rotterdam Ahoy bij Groots met een zachte G.

Last minute mededelingen.

Zullen er corona maatregelen/beperkingen zijn bij de concerten in Rotterdam Ahoy?

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid en zullen we de geldende maatregelen in acht nemen.

Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november jl.:

Toegang tot Groots met een zachte G concerten in Rotterdam Ahoy verreist een Coronatoegangsbewijs naast je concert ticket. Deze kun je verkrijgen via een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud óf een recent herstelbewijs. Testen is gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. Het tonen van een Coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

De QR-code dien je aan de ingang te tonen via de CoronaCheck-app. Ook is het mogelijk een Coronatoegangsbewijs op papier te laten zien.

Hierbij is een geldig ID-bewijs nodig, vergeet deze dus niet mee te nemen.

Meer informatie over de officiele richtlijnen kun je hier vinden.

Meer informatie over Testen voor Toegang kun je hier vinden.

Je verkrijgt enkel toegang tot het concert met een geldig Coronatoegangsbewijs.

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht in publieke locaties binnen waar een Coronatoegangsbewijs gebruikt wordt. Wanneer je deze wel wilt dragen, dien je het mondkapje zelf mee te nemen.

Voor evenementen die binnen georganiseerd worden en waarbij je geen vaste zitplaats hebt, geldt een maximum van 75% van de zaalcapaciteit. Hiermee hebben wij in de verkoop rekening gehouden, zodat we niemand hoeven teleur te stellen. Iedereen met een ticket is dus gewoon welkom bij de concerten.

In aanloop naar de concerten informeren we per email alle bezoekers over de dan geldende maatregelen.

Meer info >>>

Junior Managementteam

Nieuws

06 mei 2021
Helaas is er in juni wederom geen Groots met een zachte G in het Philips Stadion mogelijk. En toch hebben we heel leuk nieuws! We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots Junior verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy! Lees meer >>>
21 april 2020
Op last van de overheid zijn, in verband met het Coronavirus, alle grootschalige evenementen tot 1 september verboden. Hierdoor is Groots Junior verplaatst van woensdag 10 juni 2020 naar woensdag 9 juni 2021 - 16.00 u - Philips Stadion, Eindhoven. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Lees meer >>>
12 februari 2020
Guus Meeuwis heeft vandaag bekend gemaakt dat hij wederom een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven geeft. Deze tweede editie van Groots Junior, die plaatsvindt op woensdagmiddag 10 juni, staat in het teken van UNICEF. Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:

E-mailmarketing van peppermail