Info.

Data

​Woensdag 12 juni 2019 van 16:00 - 17:30 uur

De deuren van het Philips Stadion gaan om 14.30 uur open. Deze dag is er geen Plein van de Hemelse Voorpret.

Kaarten

UPDATE - Groots Junior was binnen enkele uren uitverkocht. Er zijn dus geen kaarten meer verkrijgbaar.

Ik wil graag kaarten bestellen, maar de kaarten die ik wil zie ik niet staan!

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste kaarten al uitverkocht zijn. De kaartverkoop van Groots Junior is behoorlijk snel gegaan! Wees er een volgende keer op tijd bij!

Tip: bij de zondagmiddagshow kwamen altijd al veel ouders met kinderen. Voor deze middag zijn nog wel kaarten beschikbaar!

Ik heb mijn kaarten niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Kaarten per post

Als je de kaarten na 2 weken nog niet in huis hebt, neem dan contact op met Ticketmaster via de website of via telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek).

Vermeld in je bericht de juiste adresgegevens en de gegevens van de betaling (nummer op je afschrift met de letters JB in het midden, bijvoorbeeld 01234567JB12345670106).

eTickets

Heb je eTickets besteld? Dan zou je deze binnen 1,5 uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de kaarten in je spam terecht is gekomen. Kan je ze hier ook niet vinden? Kijk dan op je account van Ticketmaster of je kaarten hier staan weergegeven. Als ze hier staan weergegeven, dan kan je ze hier ook downloaden.

Heb je je kaarten nog steeds niet gevonden?

Neem dan contact met Ticketmaster op via de website of via telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek) en vermeld de gegevens van je betaling in je bericht (nummer op je afschrift met de letters JB in het midden, bijvoorbeeld 01234567JB12345670106)

Let op!

Wacht niet te lang! Heb je kaarten besteld, houd dan de levertijd in de gaten. Zijn de kaarten dan nog niet binnen, neem dan direct contact op met Ticketmaster. Als je korter dan 3 dagen voor het Groots met een zachte G contact met hen opneemt, is het niet zeker of je de kaarten alsnog op tijd binnen hebt. Daarnaast scheelt het een hoop stress als je er op tijd bij bent!

Ik ben mijn kaarten kwijt. Wat moet ik nu doen?

Dat is niet zo mooi, maar geen zorgen. Neem contact met Ticketmaster op via de website of via telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek) en vermeld je ordernummer of klantnummer in je bericht. Als je het ordernummer of klantnummer niet meer weet, vermeld dan het betalingskenmerk (nummer op je afschrift met de letters JB in het midden, bijvoorbeeld 01234567JB12345670106).

Huisregels

​De Groots met een zachte G concerten moeten een feest zijn voor iedere bezoeker, daarom hebben we enkele huisregels opgesteld:

Is er een minimum leeftijd?

Er is geen minimum leeftijd. De adviesleeftijd van Groots Junior is vanaf 6 jaar. Vanwege veiligheidsredenen worden kinderwagens en buggy’s niet toegelaten in het stadion.

Mag ik een (medische) loopkruk meenemen?

Dat mag zeker. We willen je wel vragen om dit te melden via info@grootsmeteenzachteg.nl. Het is namelijk belangrijk dat we weten waar je zit en of je iemand bij je hebt die je bij bepaalde situaties kan helpen.

Zijn er nog andere dingen die ik niet mee mag nemen het stadion in?

De veiligheid van onze bezoekers is voor ons heel belangrijk. Daarom worden voorwerpen die gebruikt kunnen worden om iemand mee te bezeren of de orde kunnen verstoren, bedoeld of onbedoeld, in beslag of in bewaring genomen. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om paraplu’s, vlaggen(-stokken), selfiesticks of andere soortgelijke voorwerpen mee het stadion in te nemen. Ook voorwerpen die geluid kunnen maken zijn niet toegestaan, omdat deze het concerten kunnen verstoren.

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden van onze concerten. Mocht je toch nog twijfelen stuur dan een mail aan info@grootsmeteenzachteg.nl.

Eten & Drinken

​Waar haal ik consumptiemunten?

Eten en drinken in het stadion kan je alleen betalen met munten. Deze zijn verkrijgbaar per 3,5 munt voor € 9,60. Munten worden verkocht bij de muntenkassa’s, die verspreid staan in en om het stadion. Er zijn kassa’s waar je met pin kan betalen en kassa’s waar met contant geld kan worden betaald. Munten van voorgaande edities van Groots met een zachte G zijn niet geldig.

Kan ik munten ook weer inleveren?

Tot een half uur na einde show is het mogelijk om de gekochte munten in te leveren voor contant geld, bij de daarvoor bestemde muntenkassa’s. Dit is niet bij elke kassa het geval. Let daarom op de locatie van de daarvoor aangewezen muntenkassa’s.

Speciaal Groots Junior-meal verkrijgbaar!

We hebben een speciaal Groots Junior-meal! Dit is een tasje met een lekker worstenbroodje, slurp toetje, carprisun/water, appel/banaan en zakje zoete popcorn. Na afloop van de show blijft de horeca nog even open, zodat jullie met volle buikjes weer naar huis kunnen!

Mag ik eten en drinken mee naar binnen nemen?

Tijdens Groots Junior zijn lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen voor de kinderen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar het concert.

Ben je een diabetespatiënt of wil je om andere (medische) redenen bepaalde producten meenemen? Zorg dan voor een doktersverklaring die je kan tonen. Stuur voor de zekerheid ook een mail naar info@grootsmeteenzachteg.nl, zodat wij de beveiliging alvast op de hoogte kunnen stellen. Water (voor medicijnen) is in het stadion verkrijgbaar. Zorg dat je op tijd bent en niet tijdens de show door de drukte hoeft, dan komt het helemaal goed!

Wordt er alcohol geschonken tijdens Groots Junior?

Gedurende Groots Junior worden er geen alcoholhoudende dranken geschonken. Het is natuurlijke een feestje speciaal voor de kinderen.

Bereikbaarheid, vervoer & parkeren

​Waar kan ik parkeren?

De Groots met een zachte G-concerten vinden jaarlijks plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Rondom het stadion en in het centrum van Eindhoven is genoeg parkeergelegenheid. Volg de P-route op de digitale borden of vraag de stewards om advies. Het is ook mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren. Klik hier om je parkeerkaart te bestellen.

Check voor vertrek je route op vanAnaarBeter en de website van de ANWB zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn om het begin van de show te missen.

Kan ik met het openbaar vervoer naar het Philips Stadion?

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf Station Eindhoven. Of je na de show met het openbaar vervoer naar huis kan, hangt er helemaal vanaf waar je naar toe moet. Op de site van de Nederlandse Spoorwegen kan je jouw persoonlijke reisadvies opvragen. Ook kan je contact opnemen met Openbaar Vervoer Nederland, het telefoonnummer is 0900-9292 (€ 0,90 per minuut).

Wij komen met een bus/touringcar

Komt jullie gezelschap met een touringcar? Dan dienen jullie dit door te geven via reserveringen@grootsmeteenzachteg.nl. Zorg dat je je op tijd aanmeldt want rondom het stadion is er een beperkt aantal bus parkeerplaatsen beschikbaar en de kans is aanwezig dat we niet iedereen kwijt kunnen.

Nadat de touringcar is aangemeld ontvangen jullie, indien er plek is, meer informatie met over het parkeren, het afzetten en ophalen van mensen. Ook ontvang je dan een gecodeerde parkeerticket die zichtbaar achter de ruit van de bus geplaatst dient te worden. Als de touringcar niet is aangemeld, is het niet mogelijk om in de buurt van het stadion te parkeren.

Let op: “Partybussen” worden niet toegestaan in de omgeving van het Philips Stadion.

Routebeschrijving

Met de auto vanuit Amsterdam/’s-Hertogenbosch (A2)

Op de A2 bij knooppunt Vught links aanhouden naar de A2. Na ongeveer 23 kilometer rechts aanhouden richting de randweg Eindhoven (A58/A2). Bij knooppunt Ekkerswijer rechts aanhouden richting Randweg Maastricht/Venlo. Daarna op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neem je de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neem je de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. Je bevindt je nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Rotterdam/Tilburg (A58)

Bij knooppunt De Baars rechts aanhouden om op de A58 te blijven. Op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neem je de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neem je de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. Je bevindt je nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Venlo/Maastricht (A67/A2)

Vanuit Venlo houd je op de A67 na ongeveer 48 kilometer rechts aan richting Randweg N2. Op het knooppunt Leenerheide neem je na ruim 600 meter de eerste afslag op de rotonde richting Centrum Tongelre. Vanuit Maastricht houd je rechts aan op het knooppunt Kruisdonk (A2). Na ongeveer 78 kilometer rechts aanhouden richting Randweg N2. Vanuit beide richtingen rijd je nu naar de Leenderweg. Vervolgens neem je de tweede afslag op de rotonde (Leenderweg). Op het tweede kruispunt ga je linksaf. Je bevindt je nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijf jolgen tot het derde kruispunt. Hier ga je lif (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze gaat over in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Turnhout/Antwerpen (A67)

Op de A67 volg je bij knooppunt De Hogt de Randweg Eindhoven (N2). Neem de afslag naar Veldhoven (afslag 31) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Noord-Brabantlaan op. Je rijdt deze weg af tot je op een kruispunt komt met aan de rechterkant het Evoluon (UFO-vorm). Hier ga je bij de stoplichten rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechterdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten ga je linksaf de Strijpsestraat in. Deze gaat over in de Frederiklaan.

Lopend

Vanaf Station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. Verlaat het stationsgebouw aan de stadskant * en loop richting het Stationsplein. Vervolgens over het 18 Septemberplein (langs de Bijenkorf) naar de Mathildelaan richting het Philips Stadion.

Beveiliging

​Kinderen komen alleen onder begeleiding van een volwassene het Philips Stadion binnen. En volwassenen alleen met kinderen! Daarnaast zal ons veiligheidspersoneel toezicht houden op de uitgangen, zodat kinderen het Philips Stadion niet zomaar kunnen verlaten. We vragen de ouders/ verzorgenden hun eigen verantwoordelijkheid te nemen in het toezicht op de eigen kinderen.

Bij binnenkomst kun je een speciaal polsbandje voor de kinderen halen, waar naam en telefoonnummer op genoteerd kan worden.

Tassencontrole

In verband met veiligheidsmaatregelingen zal het securitypersoneel bij binnenkomst vragen om de inhoud van tassen of jas- en broekzakken te controleren. Wij gaan ervan uit dat niemand iets te verbergen heeft en iedereen zijn medewerking daarom verleent. Hoe meer medewerking het securitypersoneel krijgt, hoe sneller en prettiger alles voor iedereen verloopt. Om lange rijen te voorkomen verzoeken wij iedereen om geen grote tassen en rugtassen mee te nemen naar het stadion.

Locatie & Philips Stadion

​Op je concertkaart staat het nummer van de ingang waar je naar binnen kan. Het heeft geen zin om bij een andere ingang naar binnen te gaan, je kaart komt daar niet door het scanapparaat heen. Houd je dus aan de informatie die op je concertkaart staat en aan de aanwijzingen van het personeel die je op de concertdagen assisteren bij het vinden van jouw plaats.

Let op: de ingang van de veldentree is gewijzigd van Ingang Veld 22 naar Ingang Veld 36

Groots Junior
Groots Junior Plattegrond


Is er een garderobe in het stadion?

Nee, er is geen garderobe of locker systeem in het stadion.

Waar zijn de toiletten en moet ik daarvoor betalen?

Toiletten zijn er genoeg en het gebruik hiervan gratis. Deze worden uiteraard netjes en schoon gehouden.

Let op: het stadion is groot en de toiletten zijn niet heel dichtbij. Breng voor aanvang van de show nog even een bezoek aan het toilet!

Zijn er EHBO posten in het stadion?

In het stadion bevinden zich meerdere vaste EHBO-posten die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte te gaan om het probleem te melden. Zij zullen vanaf dat moment het probleem samen met je op proberen te lossen.

Daarnaast is er bij de EHBO-post ook de mogelijkheid om je kind te verschonen of om te kolven. De EHBO’ers zullen je doorverwijzen naar een rustige omgeving van de EHBO.

Kan ik het stadion uit als ik eenmaal binnen ben?

Jazeker, je kan dan alleen niet meer naar binnen. Je ticket/toegangsbewijs wordt bij binnenkomst van het stadionterrein gescand. Als je eenmaal binnen bent geweest kan je met hetzelfde ticket niet nog een tweede keer naar binnen.

Adresgegevens

Hoofdingang Receptie Philips Stadion (ingang 8)

Frederiklaan 10a, 5616 NH Eindhoven

​Last-minute mededelingen

Wijziging ingang veldentree

Heb je tickets voor het veld gekocht, dan kan je naar binnen bij ingang 36, in tegenstelling tot wat er op je ticket staat.

De Show

​Welke nummers gaat Guus tijdens Groots Junior spelen?

We kunnen jullie verzekeren dat het een spectaculair concert wordt waarin de grote hits voorbij komen. Speciaal voor Groots Junior zijn samen met het Junior Management Team de nummers zorgvuldig geselecteerd!

Uiteraard staat het vrij om suggesties te doen, maar we houden de setlijst wel geheim tot aan de concerten.

Zijn er ook gastartiesten bij Groots Junior?

Jazeker, via ons Facebook- of Instagram account @grootsmeteenzachteg kun je zien wie!

Hoe hard is het geluid bij Groots Junior?

Tijdens Groots Junior houden we rekening met het volume van het geluid.

We besteden veel aandacht aan het geluidsplan zodat Guus op alle plekken in het Philips Stadion goed verstaanbaar is en alle kinderen kunnen genieten van de muziek. Daarbij vinden we het belangrijk dat het geluid niet te hard is en daardoor niet als onprettig wordt ervaren of schadelijk is voor het gehoor. In het Philips Stadion is bij alle horecapunten (eenvoudige) gehoorbescherming verkrijgbaar. Neem je deze liever zelf mee? Hier lees je meer tips, informatie en advies.

Zitten kinderen tijdens het concert bij de ouders?

Kinderen en ouders zitten bij elkaar. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de kinderen om te dansen! We vragen de ouders/ begeleiders hun eigen verantwoordelijkheid te nemen in het toezicht op de eigen kinderen.

Is er een pauze tijdens Groots Junior?

Nee, er is geen pauze tijdens Groots Junior.

Team

​test

Overige vragen

​Wat voor weer/temperatuur wordt het en moet ik mijn kleding daar op aanpassen?

Dat kunnen we nu helaas nog niet zeggen. We raden je aan om voor vertrek de weersverwachtingen nog eens te checken en je te kleden op het voorspelde weer. Mocht het regenachtig weer worden onthoud dan dat paraplu’s niet mee het stadion in mogen.

Mag ik het concert bijwonen met mijn assistentie- of geleidehond?

Jazeker. Echter willen we benadrukken dat er tijdens het concert sprake is van harde geluiden en er een grote mensenmassa op de been is. Je kunt je daarom afvragen of een concertomgeving de meest geschikte plek is voor een hond.

Foto’s maken, mag dat?

Natuurlijk! Fotocamera’s met een lens kleiner dan 55mm kunnen zonder probleem worden meegenomen het stadion in. Ook mobiele telefoons waar foto’s of filmopnamen mee gemaakt kunnen worden, nemen wij niet in beslag. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken. Let op: een selfiestick in het stadion is niet toegestaan, omdat je hier iemand (onbedoeld) mee kan bezeren.

Kan Guus (of ik zelf) vanaf het podium een boodschap overbrengen aan iemand die ik ken?

Helaas is dit niet mogelijk. Het in elkaar zetten van een grote show is niet eenvoudig. Het betekent veel programmeren, repeteren, organiseren en heel veel disciplines op elkaar afstemmen. Het is dan erg ingewikkeld om de show te onderbreken voor speciale boodschappen zoals hierboven beschreven. Bovendien komen er elk jaar zoveel aanvragen binnen om persoonlijke boodschappen over te brengen, dat er bijna een heel concert mee gevuld kan worden. Het zou oneerlijk zijn om sommige boodschappen wel en sommige niet over te brengen.

Kan ik Guus voor of na het concert ontmoeten?

Een stadion concert is vooral genieten, maar ook heel hard werken. Voor aanvang is Guus druk bezig zich voor te bereiden op de show. Want die moet natuurlijk tot in de puntjes perfect gaan! Om deze reden plannen wij geen meet & greets in.

Ik ben journalist/fotograaf en wil het concert graag bijwonen om er verslag van te doen. Hoe kom ik aan een pers- of fotopas?

Stuur een mail aan pers@grootsmeteenzachteg.nl met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wil bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden.

Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden tot één week na Groots met een zachte G bewaard bij de receptie van het Philips Stadion.

Adres: Ingang 8, Frederiklaan 10a 5600 AW Eindhoven
Telefoonnummer: +31 (0)40 2505 501

Nieuwsbrief