Groots Junior

Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 12 juni 2019 een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven. Het is het eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland.

Guus heeft inmiddels meer dan 50 stadionconcerten voor volwassenen gegeven, maar hij weet dat een kinderconcert hele andere koek is. Daarom heeft hij het Groots Junior Managementteam in het leven geroepen. Dit team van adviseurs bestaat uit 6 kinderen die Guus op allerlei fronten adviseren tijdens de voorbereidingen.

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers trakteren op de bekende Groots met een zachte G-elementen, waaronder een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects, waarbij rekening zal worden gehouden met de leeftijd van de jonge concertgangers. Zo zijn er zitplaatsen gecreëerd op het veld, is er voldoende ruimte om te dansen en zijn er lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. De liedjes van Guus zullen centraal staan, al zijn grote hits komen zeker voorbij, maar er zijn ook speciale gasten en kinderen houden van verrassingen, dus die zijn er ook.

Info.

Data

​Woensdag 12 juni 2019 van 16:00 - 17:30 uur

De deuren van het Philips Stadion gaan om 14.30 uur open. Deze dag is er geen Plein van de Hemelse Voorpret.

De Show

​Welke nummers gaat Guus tijdens Groots Junior spelen?

We kunnen jullie verzekeren dat het een spectaculair concert wordt waarin de grote hits voorbij komen. Speciaal voor Groots Junior zijn samen met het Junior Management Team de nummers zorgvuldig geselecteerd!

Uiteraard staat het vrij om suggesties te doen, maar we houden de setlijst wel geheim tot aan de concerten.

Zijn er ook gastartiesten bij Groots Junior?

Jazeker, via ons Facebook- of Instagram account @grootsmeteenzachteg kun je zien wie!

Hoe hard is het geluid bij Groots Junior?

Tijdens Groots Junior houden we rekening met het volume van het geluid.

We besteden veel aandacht aan het geluidsplan zodat Guus op alle plekken in het Philips Stadion goed verstaanbaar is en alle kinderen kunnen genieten van de muziek. Daarbij vinden we het belangrijk dat het geluid niet te hard is en daardoor niet als onprettig wordt ervaren of schadelijk is voor het gehoor. In het Philips Stadion is bij alle horecapunten (eenvoudige) gehoorbescherming verkrijgbaar. Neem je deze liever zelf mee? Hier lees je meer tips, informatie en advies.

Zitten kinderen tijdens het concert bij de ouders?

Kinderen en ouders zitten bij elkaar. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de kinderen om te dansen! We vragen de ouders/ begeleiders hun eigen verantwoordelijkheid te nemen in het toezicht op de eigen kinderen.

Is er een pauze tijdens Groots Junior?

Nee, er is geen pauze tijdens Groots Junior.

​Last-minute mededelingen

Wijziging ingang veldentree

Heb je tickets voor het veld gekocht, dan kan je naar binnen bij ingang 36, in tegenstelling tot wat er op je ticket staat.

Kaarten

UPDATE - Groots Junior was binnen enkele uren uitverkocht. Er zijn dus geen kaarten meer verkrijgbaar.

Ik wil graag kaarten bestellen, maar de kaarten die ik wil zie ik niet staan!

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste kaarten al uitverkocht zijn. De kaartverkoop van Groots Junior is behoorlijk snel gegaan! Wees er een volgende keer op tijd bij!

Tip: bij de zondagmiddagshow kwamen altijd al veel ouders met kinderen. Voor deze middag zijn nog wel kaarten beschikbaar!

Ik heb mijn kaarten niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Kaarten per post

Als je de kaarten na 2 weken nog niet in huis hebt, neem dan contact op met Ticketmaster via de website of via telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek).

Vermeld in je bericht de juiste adresgegevens en de gegevens van de betaling (nummer op je afschrift met de letters JB in het midden, bijvoorbeeld 01234567JB12345670106).

eTickets

Heb je eTickets besteld? Dan zou je deze binnen 1,5 uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de kaarten in je spam terecht is gekomen. Kan je ze hier ook niet vinden? Kijk dan op je account van Ticketmaster of je kaarten hier staan weergegeven. Als ze hier staan weergegeven, dan kan je ze hier ook downloaden.

Heb je je kaarten nog steeds niet gevonden?

Neem dan contact met Ticketmaster op via de website of via telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek) en vermeld de gegevens van je betaling in je bericht (nummer op je afschrift met de letters JB in het midden, bijvoorbeeld 01234567JB12345670106)

Let op!

Wacht niet te lang! Heb je kaarten besteld, houd dan de levertijd in de gaten. Zijn de kaarten dan nog niet binnen, neem dan direct contact op met Ticketmaster. Als je korter dan 3 dagen voor het Groots met een zachte G contact met hen opneemt, is het niet zeker of je de kaarten alsnog op tijd binnen hebt. Daarnaast scheelt het een hoop stress als je er op tijd bij bent!

Ik ben mijn kaarten kwijt. Wat moet ik nu doen?

Dat is niet zo mooi, maar geen zorgen. Neem contact met Ticketmaster op via de website of via telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek) en vermeld je ordernummer of klantnummer in je bericht. Als je het ordernummer of klantnummer niet meer weet, vermeld dan het betalingskenmerk (nummer op je afschrift met de letters JB in het midden, bijvoorbeeld 01234567JB12345670106).

Meer info >>>

Junior Managementteam

Nieuws

12 juni 2019
​​Zojuist heeft Guus Meeuwis de allereerste editie van Groots Junior afgerond in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit unieke, nieuwe evenement blijkt een schot in de roos. Guus had al langer het idee om een stadionconcert speciaal voor kinderen te geven. Vandaag is de eerste Groots Junior niet alleen een feit maar ook een groot succes. Credits: Bart Heemskerk Lees meer >>>
28 november 2018
​Vanmorgen om 9.00 uur ging de kaartverkoop van Groots Junior, het eerste stadionconcert voor kinderen, van start. Binnen no time waren alle kaarten uitverkocht. Lees meer >>>
28 november 2018
​​Kaarten voor Groots met een zachte G - Junior op woensdag 12 juni zijn vanaf NU verkrijgbaar! Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Nieuwsbrief