Nieuws

10 maart 2018
Op 18 mei komt het nieuwe album GELUK uit en vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”. Kaarten voor deze tournee zijn nu verkrijgbaar via onderstaande linkjes: Lees meer >>>
06 maart 2018
NIEUWE MUZIEK - JE STAAT NIET ALLEEN De nieuwe single Je Staat Niet Alleen is afkomstig van Guus’ splinternieuwe album GELUK dat op 18 mei zal verschijnen. De single was eerder live te horen tijdens de Monkey Sandwich clubtour en de winterconcerten in de Ziggo Dome. Bij de single is nu ook een speciale lyric video te bekijken. Lees meer >>>
05 maart 2018
Op 18 mei komt het nieuwe album GELUK uit en vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”. Kaarten voor deze tournee zijn vanaf a.s. zaterdag 10.00 uur te koop via www.guusmeeuwis.nl. Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Tickets

08 juni 2018
vr 19:45 uur
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven
9 juni 2018
zat 19.45 uur
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven
10 juni 2018
zon 16.00 uur
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven
Groepen (20+)
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven

Info.

Data

Vrijdag 8 juni 2018 19:45 - 23:00 uur
Zaterdag 9 juni 2018 19:45 - 23:00 uur
Zondag 10 juni 2018 16:00 - 19:00 uur

Locatie

De Groots met een zachte G concerten vinden jaarlijk plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Rondom het stadion en in het centrum van Eindhoven is genoeg parkeergelegenheid. Volg de P-route op de digitale borden of vraag de stewards om advies. Klik hier om je parkeerkaart te bestellen.

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf Station Eindhoven. NS reisinformatie kan je terugvinden op www.ns.nl

Check voor vertrek www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou immers zonde zijn om het begin van de show te missen.

Plein van de hemelse voorpret

Zo’n 2 uur voor aanvang van het concert gaan de deuren van het stadion open. Voor die tijd kan je al naar het Plein van de Hemelse Voorpret direct naast het stadion om alvast in de stemming te komen!

Last-minute mededelingen

Mochten er in de laatste weken of dagen voor het concert nog belangrijke mededelingen of aanpassingen zijn dan zullen wij die plaatsen bij de nieuwsberichten op deze website.

Meer info >>>

VIP.

Arrangementen

U en uw gasten kunnen op speciale wijze de 13e editie van Groots met een zachte G concerten beleven middels de exclusieve VIP-arrangementen. Net als de concerten, zijn de VIP Arrangementen een ware beleving op zich: Gastronomisch, Gezellig, Groots, Gastvrij, Geweldig en Genieten. Klik voor meer informatie op de specifieke VIP arrangementen.

Zaalverhuur

Maak van Guus’ feest Uw feest! In het Philips Stadion in Eindhoven bestaat de mogelijkheid om zalen exclusief af te huren. U kunt uw gasten ontvangen in één van de speciaal voor u gereserveerde VIP ruimtes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot presentaties en corporate branding. De capaciteit ligt tussen de 100 en 1250 personen. Prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.

Neem contact op met ons hospitality team voor de mogelijkheden via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem contact op met ons hospitality team via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Meer VIP >>>

Nieuwsbrief