Nieuws

22 februari 2022
Het is inmiddels bijna drie jaar geleden dat Guus Meeuwis met zijn Groots met een zachte G concerten neerstreek in het Philips Stadion in Eindhoven. Met 35.000 man groots feest vieren, dat zal best weer even wennen worden. Guus helpt je met ‘The Road to Groots’: een uniek drieluik als ‘warming-up’ voor Groots met een zachte G. Lees meer >>>
08 november 2021
In juni 2022 staat Guus Meeuwis weer met zijn Groots met een zachte G stadionconcerten in het Philips Stadion in Eindhoven! Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden. De concerten vinden plaats op 10, 11 en 12 juni. Lees meer >>>
06 mei 2021
Helaas is er in juni wederom geen Groots met een zachte G in het Philips Stadion mogelijk. En toch hebben we heel leuk nieuws! We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots met een zachte G verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy! Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Tickets

Vr 10 juni 2022
19.45 uur
Groots met een Zachte G
Philips Stadion, Eindhoven
Za 11 juni 2022
19.45 uur
Groots met een Zachte G
Philips Stadion, Eindhoven
Zo 12 juni 2022
15.45 uur
Groots met een Zachte G
Philips Stadion, Eindhoven
Di 14 juni 2022
19.45 uur
Groots met een Zachte G - besloten show Sligro
Philips Stadion, Eindhoven

Info.

Data

Vrijdag 10 juni 2022 – 19:45 uur – Philips Stadion Eindhoven

Zaterdag 11 juni 2022 – 19:45 uur – Philips Stadion Eindhoven

Zondag 12 juni 2022 – 15:45 uur – Philips Stadion Eindhoven

Dinsdag 14 juni 2022 – 19:45 uur – Philips Stadion Eindhoven (besloten show Sligro)

Kaarten

Hoe bestel ik kaarten?

Je kunt hier kaarten voor Groots met een zachte G 2022 bestellen.

Wij werken samen met GUTS als ticketpartner.

GUTS werkt net even anders! Bij ons kies je geen stoel, maar enkel een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop. We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Oók als je niet in één keer alle tickets koopt.

De tickets die in dezelfde sectie op hetzelfde telefoonnummer zijn gekocht, worden automatisch naast elkaar geplaatst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet naast elkaar zit!

Bekijk voor meer informatie de website van GUTS!Ik ben mindervalide en zit in een rolstoel, hoe bestel ik kaarten voor Groots in het Philips Stadion?

Er zijn speciale rolstoel-/begeleiderplaatsen te koop via GUTS. Wanneer je in de online ticketshop van GUTS een rolstoelticket selecteert, komt deze automatisch met één (betaalde) begeleiderticket. Er zijn per show maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op het rolstoelplatform. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in het Philips Stadion plaats te houden.


Ik wil graag tickets bestellen, maar de tickets die ik wil zie ik niet staan.

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste tickets al uitverkocht zijn.


Hoeveel kaarten kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kunnen er maximaal 20 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je vanaf vrijdag 12 november om 10.00 uur hier een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 72 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Kan ik ook tickets bestellen voor een (grotere) groep?

Jazeker!

Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je vanaf vrijdag 12 november om 10.00 uur hier een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 72 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Ik wil graag VIP arrangementen bestellen.

Wil je Groots met een zachte G combineren met een Grootse, Gastronomische en Geweldige ervaring? We bieden voor deze concerten ook speciale VIP-arrangementen aan.

Klik hier voor meer info over VIP-arrangementen.


Kan ik mijn tickets printen?

Nee, het is niet mogelijk om tickets te printen. GUTS-tickets zijn beveiligd om woekerprijzen en fraude te voorkomen. De instellingen van de tickets worden online vastgelegd, zodat het ticket altijd dezelfde prijs en nooit meer dan één eigenaar heeft. Je kunt je tickets via de app of website terugvinden. Op die manier gaan we samen de nadelige gevolgen van zwarthandel tegen.


Hoe open ik mijn tickets?

Dit kan eenvoudig via je account of de app. Hier lees je er alles over.


Hoe geef ik mijn tickets weg?

Je kunt de tickets met anderen delen of aan iemand anders geven, zonder dat je de tickets hoeft te printen. Lees hier hoe het delen werkt.


Ik heb een nieuw telefoonnummer. Hoe kan ik nu bij mijn tickets?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een nieuw telefoonnummer krijgt en hierdoor je tickets niet meer kunt bekijken. Je kunt je tickets in dat geval van tevoren met iemand anders delen in de GUTS-app, zodat je zeker weet dat je nog bij je tickets kan. Lees hier hoe delen werkt.

Heb je je nummer al ingeleverd? Dan zal GUTS je account moeten aanpassen.

Om fraude te voorkomen vraagt GUTS een officieel bewijs van je nummerwijziging en het contract/bewijs van je vorige nummer. Het is voor GUTS belangrijk je 06-nummer en je naam op deze bewijzen te zien.

Stuur deze gegevens zo snel mogelijk naar GUTS, zodat zij je snel kunnen helpen. Na ontvangst van deze documenten zorgen zij ervoor dat jouw tickets over worden gezet en bereikbaar zijn via je nieuwe mobiele nummer.


Ik heb een barst in mijn scherm, kan ik nu nog wel mijn QR code laten scannen?

Jazeker, geen zorgen. Je kunt de QR code openen en daarna vergroten/verkleinen en verslepen, precies naar de plek op jouw telefoon waar je geen barst hebt! Zorg dat je de GUTS-app geïnstalleerd hebt. Klik op de QR-code zodat deze opent. Daarna kan je deze slepen.

Lukt het toch niet? Vraag dan naar een leidinggevende bij de entree, deze persoon zal de situatie dan bekijken en direct proberen op te lossen.


Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over je tickets klik hier.

Locatie & Philips Stadion

Ingang Stadion

Op je concertkaart staat het nummer van de ingang waar je naar binnen kan. Het heeft geen zin om bij een andere ingang naar binnen te gaan, je kaart komt daar niet door het scanapparaat heen. Houd je dus aan de informatie die op je concertkaart staat en aan de aanwijzingen van het personeel die je op de concertdagen assisteren bij het vinden van jouw plaats.

Bezoekers die veldtickets hebben, kunnen verschillende ingangen op hun ticket hebben staan. Zodra je binnen bent in het stadion kom je op hetzelfde veld te staan.


Is er een garderobe in het stadion?

Nee, er is geen garderobe of locker systeem in het stadion.


Waar zijn de toiletten en moet ik daarvoor betalen?

Toiletten zijn er genoeg, zowel voor mensen met tribune- als veldplaatsen. Het gebruik van de toiletten is gratis. Deze zullen uiteraard, net als andere jaren, netjes en schoon worden gehouden.


Kan ik het stadion uit als ik eenmaal binnen ben?

Jazeker, je kan dan alleen niet meer naar binnen. Je ticket/toegangsbewijs wordt bij binnenkomst van het stadionterrein gescand. Als je eenmaal binnen bent geweest kan je met hetzelfde ticket niet nog een tweede keer naar binnen.

Meer info >>>

VIP.

Arrangementen

Middels de exclusieve VIP-arrangementen kunt u de concerten van Groots met een zachte G op een speciale wijze beleven. U en uw gasten worden ontvangen via een speciale VIP entree in een in stijl gedecoreerde ruimte, waar de lekkerste dranken & gerechten worden geserveerd en vervolgens kunt genieten vanaf de beste plaatsen van het concert van Guus Meeuwis. Kortom; een totaal verzorgde avond uit waar het thema ‘Genieten met een hoofdletter G’ centraal staat!

Klik voor meer informatie op de specifieke VIP-arrangementen.

Zaalverhuur

Maak van Guus’ feest Uw feest! In het Philips Stadion in Eindhoven bestaat de mogelijkheid om zalen exclusief af te huren. U kunt uw gasten ontvangen in één van de speciaal voor u gereserveerde VIP ruimtes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot presentaties en corporate branding. De capaciteit ligt tussen de 100 en 1250 personen. Prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.

Neem contact op met ons hospitality team voor de mogelijkheden via vip@grootsmeteenzachteg.nl.

Meer informatie?

Vragen?

Voor specifieke vragen over VIP-arrangementen stuur een e-mail naar: vip@grootsmeteenzachteg.nl.

Op showdagen is de VIP bereikbaar voor vragen tussen 11.00-23.00 uur op het nummer 073-8200040

Meer VIP >>>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: