Nieuws

07 december 2022
Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Guus een extra concert in het Philips Stadion in Eindhoven. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 18 juni. Het voorprogramma van de concertreeks wordt verzorgd door Flemming. Kaartverkoop voor de extra show is nu gestart. Lees meer >>>
15 september 2022
Op 28 en 29 oktober staat Guus Meeuwis eindelijk met zijn band in New York. “Na twee jaar wachten gaat het eindelijk gebeuren. We gaan de grote plas over om in The Big Apple te spelen. 28 en 29 oktober is de Webster Hall voor twee avonden van ons. Ik moet denk ik hard in mijn arm knijpen als we daadwerkelijk op dat legendarische podium staan. Zoveel zin in. Zo speciaal! En met New York is eindelijk mijn gedroomde t-shirtje ‘Londen, Paris, New York’ compleet”,aldus Guus. Lees meer >>>
10 juni 2022
De verkoop van Groots met een zachte G 2023 is gestart. Wegens de overweldigende vraag naar kaarten komt er een extra show op zaterdag 17 juni 2023. Kaarten voor deze show zijn direct beschikbaar. Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Tickets

Vr 16 juni 2023
19.45 uur
Groots met een Zachte G 2023
Philips Stadion, Eindhoven
Za 17 juni 2023
19.45 uur
Groots met een Zachte G 2023
Philips Stadion, Eindhoven
Zo 18 juni 2023
16.00 uur
Groots met een Zachte G 2023
Philips Stadion, Eindhoven
Groepen
Groots met een Zachte G 2023
Philips Stadion, Eindhoven

Info.

Data


Vrijdag 16 juni 2023

19:45 uur - Aanvang show


Zaterdag 17 juni 2023

19:45 uur - Aanvang show


Zondag 18 juni 2023

16:00 uur - Aanvang show

Kaarten


Hoe bestel ik kaarten?

Je kunt hier kaarten voor Groots met een zachte G 2023 bestellen.

Wij werken samen met Ticketmaster als ticketpartner. Bekijk voor meer informatie de website van Ticketmaster!


Ik ben mindervalide en zit in een rolstoel, hoe bestel ik kaarten voor Groots in het Philips Stadion?

Er zijn speciale rolstoel-/begeleiderplaatsen te koop via Ticketmaster. Wanneer je in de online ticketshop van Ticketmaster een rolstoelticket selecteert, komt deze automatisch met één (betaalde) begeleiderticket. Er zijn per show maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op het rolstoelplatform. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in het Philips Stadion plaats te houden.


Ik wil graag tickets bestellen, maar de tickets die ik wil zie ik niet staan.

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste tickets al uitverkocht zijn.


Hoeveel kaarten kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kunnen er maximaal 20 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je hier een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 72 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Kan ik ook tickets bestellen voor een (grotere) groep?

Jazeker!

Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je vanaf vrijdag 12 november om 10.00 uur hier een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 72 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Ik wil graag VIP arrangementen bestellen.

Wil je Groots met een zachte G combineren met een Grootse, Gastronomische en Geweldige ervaring? We bieden voor deze concerten ook speciale VIP-arrangementen aan.

Klik hier voor meer info over VIP-arrangementen.Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over je tickets klik hier.

Locatie & Philips Stadion

Ingang Stadion

Op je toegangsbewijs staat het nummer van de ingang waar je naar binnen kan. Het heeft geen zin om bij een andere ingang naar binnen te gaan, je kaart komt daar niet door het scanapparaat heen. Houd je dus aan de informatie die op je concertkaart staat en aan de aanwijzingen van het personeel die je op de concertdagen assisteren bij het vinden van jouw plaats.

Bezoekers die veldtickets hebben, kunnen verschillende ingangen op hun ticket hebben staan. Zodra je binnen bent in het stadion kom je op hetzelfde veld te staan.


Is er een garderobe in het stadion?

Nee, er is geen garderobe of locker systeem in het stadion.


Waar zijn de toiletten en moet ik daarvoor betalen?

Toiletten zijn er genoeg, zowel voor mensen met tribune- als veldplaatsen. Het gebruik van de toiletten is gratis. Deze zullen uiteraard, net als andere jaren, netjes en schoon worden gehouden.


Kan ik het stadion uit als ik eenmaal binnen ben?

Jazeker, je kan dan alleen niet meer naar binnen. Je ticket/toegangsbewijs wordt bij binnenkomst van het stadionterrein gescand. Als je eenmaal binnen bent geweest kan je met hetzelfde ticket niet nog een tweede keer naar binnen.

Meer info >>>

VIP.

Arrangementen

Middels de exclusieve VIP-arrangementen kunt u de concerten van Groots met een zachte G op een speciale wijze beleven. U en uw gasten worden ontvangen via een speciale VIP entree in een in stijl gedecoreerde ruimte, waar de lekkerste dranken & gerechten worden geserveerd en vervolgens kunt genieten vanaf de beste plaatsen van het concert van Guus Meeuwis. Kortom; een totaal verzorgde avond uit waar het thema ‘Genieten met een hoofdletter G’ centraal staat!

Meer informatie over specifieke VIP-arrangementen is hierboven te vinden

Zaalverhuur

Maak van Guus’ feest Uw feest! In het Philips Stadion in Eindhoven bestaat de mogelijkheid om zalen exclusief af te huren. U kunt uw gasten ontvangen in één van de speciaal voor u gereserveerde VIP ruimtes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot presentaties en corporate branding. De capaciteit ligt tussen de 100 en 1250 personen. Prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.

Neem contact op met ons hospitality team voor de mogelijkheden via vip@grootsmeteenzachteg.nl.

Meer informatie?

Vragen?

Voor specifieke vragen over VIP-arrangementen stuur een e-mail naar: vip@grootsmeteenzachteg.nl.

Op showdagen is de VIP bereikbaar voor vragen tussen 11.00-23.00 uur op het nummer 073-8200040

Meer VIP >>>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: