Nieuws

10 september 2018
Guus heeft samen met 2-sterrenchef Dick Middelweerd de culinaire handen weer ineengeslagen. Na het succes van pop-up restaurant Gustaaf en hun eerste kookboek brengen de twee vrienden eind oktober een nieuw kookboek uit: Het Jaar van Guus en Dick. Jij kunt dit nieuwe boek nu alvast bestellen, zodat je het straks als eerste in huis hebt. En als je het boek nu bestelt, wordt jouw exemplaar ook nog eens gesigneerd door Guus en Dick. Hoe leuk is dat! Klik hier om het kookboek alvast te bestellen. Lees meer >>>
03 september 2018
Dat Guus naar Oz komt is te danken aan de enthousiaste Nederlandse community Down Under. Eind vorig jaar ontstond het idee voor een optreden van de zanger op een besloten facebookgroep voor Nederlanders in Australië. De facebookpagina ‘Guus kom naar Oz’ werd geboren. De spontane actie werd rap opgepikt door Nederlandse media en nog dezelfde week belde Edwin Evers tijdens zijn uitzending met Guus om te vragen of hij zin had om in Australië op te treden. “Ik ben zeer vereerd met deze speciale uitnodiging vanuit Australië. Om tijdens Koningsdag met mijn band op te treden aan de andere kant van de wereld in zo’n prachtige stad is natuurlijk heel bijzonder. We gaan er een dijk van een show van maken en zorgen voor een onvergetelijke Koningsdag in Sydney”, aldus Guus Meeuwis. Lees meer >>>
29 juni 2018
Als vader van vier kinderen gaat Guus Meeuwis zich inzetten voor kwetsbare kinderen in Nederland en daarbuiten. Afgelopen week reisde hij met UNICEF naar Zuid-Afrika om te ervaren hoe het in dit land met kinderen gaat en wat UNICEF doet om deze kinderen te helpen. Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Tickets

Vr 14 juni 2019
19.45 uur
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven
Za 15 juni 2019
19.45 uur
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven
Zo 16 juni 2019
16.00 uur
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven
Groepen ( + 20 pers)
Groots met een zachte G
Philips Stadion Eindhoven

Info.

Data

Vrijdag 8 juni 2018 19:45 - 23:00 uur

Zaterdag 9 juni 2018 19:45 - 23:00 uur

Zondag 10 juni 2018 16:00 - 19:00 uur

Dinsdag 12 juni 2018 19:45 - 23.00 uur

Op vrijdag, zaterdag en dinsdag gaan de deuren van het PSV stadion open om 18.00 uur

Op zondag gaan de deuren van het PSV stadion open om 14.00 uur

Locatie

De Groots met een zachte G concerten vinden jaarlijk plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Rondom het stadion en in het centrum van Eindhoven is genoeg parkeergelegenheid. Volg de P-route op de digitale borden of vraag de stewards om advies. Klik hier om je parkeerkaart te bestellen.

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf Station Eindhoven. NS reisinformatie kan je terugvinden op www.ns.nl

Check voor vertrek www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou immers zonde zijn om het begin van de show te missen.

Plein van de hemelse voorpret

Voorafgaand aan de concerten hebben we een reuze gezellig horecaplein naast het stadion gecreëerd dat vrij toegankelijk is voor alle bezoekers. Op het ‘Plein van de Hemelse Voorpret’ staat een speciaal podium met 100%NL DJ’s om jullie alvast op te warmen!

Openingstijden Plein van de Hemelse Voorpret:

Vrijdag 8 juni 16.00 uur - 19.30 uur

Zaterdag 9 juni 15.00 uur - 19.30 uur

Zondag 12.00 uur - 15.30 uur

Dinsdag 16.00 uur - 19.30 uur

Voor het 3e jaar op rij is Ziggo trotse hoofdsponsor van de Groots met een zachte G concerten. Daarom kan je tijdens het concert gratis gebruik maken van wifi van Ziggo.

En Ziggo heeft nog iets leuks! Zij staan op het Plein van de Hemelse Voorpret met hun speciale eBattle F1 truck. Een racesimulator met 10 racestoelen, zodat iedereen kan proberen de snelste rondetijd op het officiële circuit van de GP van Canada neer zetten. Hoe gaaf is dat! De snelste coureur van de dag gaat naar huis met …… en maakt tevens kans op een finaleplek live op Tv in F1 cafe op Ziggo Sport. Dus… Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om als Max Verstappen over het asfalt te scheuren?

Ga dan langs de Ziggo eBattle F1 truck op het Plein van de Hemelse Voorpret!

Alle informatie omtrent de populaire competitie van Ziggo vind je op de website van de Ziggo eBattle F1.

Last-minute mededelingen

Mochten er in de laatste weken of dagen voor het concert nog belangrijke mededelingen of aanpassingen zijn dan zullen wij die plaatsen bij de nieuwsberichten op deze website.

Meer info >>>

VIP.

Arrangementen

U en uw gasten kunnen op speciale wijze de 14e editie van Groots met een zachte G concerten beleven middels de exclusieve VIP-arrangementen. Net als de concerten, zijn de VIP Arrangementen een ware beleving op zich: Gastronomisch, Gezellig, Groots, Gastvrij, Geweldig en Genieten. Klik voor meer informatie op de specifieke VIP arrangementen.

Zaalverhuur

Maak van Guus’ feest Uw feest! In het Philips Stadion in Eindhoven bestaat de mogelijkheid om zalen exclusief af te huren. U kunt uw gasten ontvangen in één van de speciaal voor u gereserveerde VIP ruimtes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot presentaties en corporate branding. De capaciteit ligt tussen de 100 en 1250 personen. Prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.

Neem contact op met ons hospitality team voor de mogelijkheden via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Meer informatie?

Vragen? Op showdagen is de VIP bereikbaar voor vragen tussen 11.00-23.00 uur op het nummer 073-8200040

Meer VIP >>>

Nieuwsbrief