Kaarten Bestellen.

Hier vind je informatie over het bestellen van kaarten voor de Groots met een zachte G concerten. Je kan de kaarten gelijk online bestellen of in de winkel kopen. De concerten zijn dit jaar op onderstaande data. Kaarten zijn te verkrijgen via de Ticketmaster website, 0900-3001250 (€ 0,60 per minuut) en de bekende voorverkoopadressen.


Groots met een zachte G 2018
Vrijdag 8 juni - aanvang 19:45u/einde 23:00u
Zaterdag 9 juni - aanvang 19:45u/ einde 23:00u
Zondag 10 juni - aanvang 16:00u/ einde 19:00u

ONLINE BESTELLEN

Koop je concertkaarten het liefst online? Bestel deze dan uitsluitend via de Ticketmaster website. Wij raden onze bezoekers ten strengste af om kaarten online via een andere aanbieder aan te schaffen. Er kan geen garantie gegeven worden over de echtheid van deze kaarten en de prijzen zijn vaak veel hoger. Voor het reserveren van kaarten voor Groots met een zachte G geldt bij Ticketmaster een maximum van 20 kaarten per persoon.

MAXIMAAL AANTAL KAARTEN PER PERSOON

Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je via onderstaande link een aanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 48 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde kaarten nog beschikbaar zijn. Voor aanvullende vragen kan je een email sturen naar groepen(at)grootsmeteenzachteg.nl.


Let op: als een kaartsoort is uitverkocht dan kan je hiervoor helaas geen aanvraag meer plaatsen.

LET OP: KAARTEN DIE NIET DIRECT BIJ TICKETMASTER.NL OF TICKETSITE.NL ZIJN GEKOCHT WORDEN ONGELDIG GEMAAKT!

Nieuwsbrief