Info.

Data


Vrijdag 16 juni 2023

19:45 uur - Aanvang show


Zaterdag 17 juni 2023

19:45 uur - Aanvang show

Kaarten


Hoe bestel ik kaarten?

Je kunt hier kaarten voor Groots met een zachte G 2023 bestellen.

Wij werken samen met Ticketmaster als ticketpartner. Bekijk voor meer informatie de website van Ticketmaster!


Ik ben mindervalide en zit in een rolstoel, hoe bestel ik kaarten voor Groots in het Philips Stadion?

Er zijn speciale rolstoel-/begeleiderplaatsen te koop via Ticketmaster. Wanneer je in de online ticketshop van Ticketmaster een rolstoelticket selecteert, komt deze automatisch met één (betaalde) begeleiderticket. Er zijn per show maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op het rolstoelplatform. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in het Philips Stadion plaats te houden.


Ik wil graag tickets bestellen, maar de tickets die ik wil zie ik niet staan.

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste tickets al uitverkocht zijn.


Hoeveel kaarten kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kunnen er maximaal 20 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je hier een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 72 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Kan ik ook tickets bestellen voor een (grotere) groep?

Jazeker!

Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je vanaf vrijdag 12 november om 10.00 uur hier een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 72 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Ik wil graag VIP arrangementen bestellen.

Wil je Groots met een zachte G combineren met een Grootse, Gastronomische en Geweldige ervaring? We bieden voor deze concerten ook speciale VIP-arrangementen aan.

Klik hier voor meer info over VIP-arrangementen.Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over je tickets klik hier.

Locatie & Philips Stadion

Ingang Stadion

Op je toegangsbewijs staat het nummer van de ingang waar je naar binnen kan. Het heeft geen zin om bij een andere ingang naar binnen te gaan, je kaart komt daar niet door het scanapparaat heen. Houd je dus aan de informatie die op je concertkaart staat en aan de aanwijzingen van het personeel die je op de concertdagen assisteren bij het vinden van jouw plaats.

Bezoekers die veldtickets hebben, kunnen verschillende ingangen op hun ticket hebben staan. Zodra je binnen bent in het stadion kom je op hetzelfde veld te staan.


Is er een garderobe in het stadion?

Nee, er is geen garderobe of locker systeem in het stadion.


Waar zijn de toiletten en moet ik daarvoor betalen?

Toiletten zijn er genoeg, zowel voor mensen met tribune- als veldplaatsen. Het gebruik van de toiletten is gratis. Deze zullen uiteraard, net als andere jaren, netjes en schoon worden gehouden.


Kan ik het stadion uit als ik eenmaal binnen ben?

Jazeker, je kan dan alleen niet meer naar binnen. Je ticket/toegangsbewijs wordt bij binnenkomst van het stadionterrein gescand. Als je eenmaal binnen bent geweest kan je met hetzelfde ticket niet nog een tweede keer naar binnen.

Bereikbaarheid, vervoer & parkeren

Adresgegevens

Hoofdingang Receptie Philips Stadion (ingang 8)

Frederiklaan 10a, 5616 NH Eindhoven


Wegwerkzaamheden

Tijdens de Groots met een zachte G concerten zijn er enkele wegwerkzaamheden die mogelijk enige hinder kunnen veroorzaken. Meer info hierover vind je op de website van Gemeente Eindhoven.


Waar kan ik parkeren?

De Groots met een zachte G-concerten vinden jaarlijks plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Rondom het stadion en in het centrum van Eindhoven is voldoende parkeergelegenheid. Volg de P-route op de digitale borden of vraag de stewards om advies.

Let op! De parkeergarage Q-park Mathildelaan is verminderd bereikbaar. Door wegwerkzaamheden kan het lang(er) duren voordat je de parkeergarage - na afloop van de concerten - kan verlaten. Overweeg om die reden gebruik te maken van andere parkeergelegenheid rondom het stadion.

Check voor vertrek je route op vanAnaarBeter en de website van de ANWB zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn om het begin van de show te missen.


Kan ik na de show met het openbaar vervoer naar huis?

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf Station Eindhoven. Of je na de show met het openbaar vervoer naar huis kan, hangt er helemaal vanaf waar je naar toe moet. Op de site van de Nederlandse Spoorwegen kan je jouw persoonlijke reisadvies opvragen. Ook kan je contact opnemen met Openbaar Vervoer Nederland, het telefoonnummer is 0900-9292 (€ 0,90 per minuut).


Wij komen met een bus/touringcar

Komt jullie gezelschap met een touringcar? Dan dienen jullie dit door te geven via reserveringen@grootsmeteenzachteg.nl.

Zorg dat je je op tijd aanmeldt want rondom het stadion is er een beperkt aantal bus parkeerplaatsen beschikbaar en de kans is aanwezig dat we niet iedereen kwijt kunnen.

Nadat de touringcar is aangemeld ontvangen jullie, indien er plek is, meer informatie met over het parkeren, het afzetten en ophalen van mensen. Ook ontvang je dan een gecodeerde parkeerticket die zichtbaar achter de ruit van de bus geplaatst dient te worden. Als de touringcar niet is aangemeld, is het niet mogelijk om in de buurt van het stadion te parkeren.

LET OP: ‘Partybussen’ worden niet toegestaan in de omgeving van het Philips Stadion.


Routebeschrijving

Met de auto vanuit Amsterdam/’s-Hertogenbosch (A2)
Op de A2 bij knooppunt Vught links aanhouden naar de A2. Na ongeveer 23 kilometer rechts aanhouden richting de randweg Eindhoven (A58/A2). Bij knooppunt Ekkerswijer rechts aanhouden richting Randweg Maastricht/Venlo. Daarna op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neem je de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neem je de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. Je bevindt je nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Rotterdam/Tilburg (A58)
Bij knooppunt De Baars rechts aanhouden om op de A58 te blijven. Op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neem je de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neem je de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. Je bevindt je nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Venlo/Maastricht (A67/A2)
Vanuit Venlo houd je op de A67 na ongeveer 48 kilometer rechts aan richting Randweg N2. Op het knooppunt Leenerheide neem je na ruim 600 meter de eerste afslag op de rotonde richting Centrum Tongelre. Vanuit Maastricht houd je rechts aan op het knooppunt Kruisdonk (A2). Na ongeveer 78 kilometer rechts aanhouden richting Randweg N2. Vanuit beide richtingen rijd je nu naar de Leenderweg. Vervolgens neem je de tweede afslag op de rotonde (Leenderweg). Op het tweede kruispunt ga je linksaf. Je bevindt je nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijf je volgen tot het derde kruispunt. Hier ga je linksaf (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze gaat over in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Turnhout/Antwerpen (A67)
Op de A67 volg je bij knooppunt De Hogt de Randweg Eindhoven (N2). Neem de afslag naar Veldhoven (afslag 31) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Noord-Brabantlaan op. Je rijdt deze weg af tot je op een kruispunt komt met aan de rechterkant het Evoluon (UFO-vorm). Hier ga je bij de stoplichten rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechterdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten ga je linksaf de Strijpsestraat in. Deze gaat over in de Frederiklaan.

Lopend

Vanaf Station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. Helaas zijn er op de Mathildelaan wegwerkzaamheden waardoor het druk & niet wenselijk is om via deze route te lopen. Er zijn 2 alternatieve looproutes:

  • De kortste route: verlaat het stationsgebouw aan de Kennedyplein (busstation) en ga via de straat Fellenoord onder de Elisabethtunnel door. Je ziet het Philips Stadion aan je rechterhand.
  • Route via het centrum: verlaat het stationsgebouw aan de stadskant en loop richting het Stationsplein. Vervolgens over het 18 Septemberplein (langs de Bijenkorf) naar de Emmasingel – Lichttoren – Victoriapark - Gagelstraat richting het Philips Stadion.

Huisregels

De Groots met een zachte G concerten moeten een feest zijn voor iedere bezoeker, daarom hebben we enkele huisregels opgesteld:


Toegangscontrole

In verband met veiligheidsmaatregelingen zal het securitypersoneel bij binnenkomst vragen om de inhoud van tassen of jas- en broekzakken te controleren. Wij gaan ervan uit dat niemand iets te verbergen heeft en iedereen zijn medewerking daarom verleent. Hoe meer medewerking het securitypersoneel krijgt, hoe sneller en prettiger alles voor iedereen verloopt.

Om lange rijen te voorkomen verzoeken wij iedereen om geen grote tassen en rugtassen mee te nemen naar het Philips Stadion. Koffers, rugzakken, tassen met een omvang groter dan a4 formaat en dikker dan 10cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) zijn niet toegestaan.


Alcohol- en drugsbeleid

Drugs en overmatig drankgebruik worden niet getolereerd en leiden automatisch tot uitzetting. Bezoekers die te veel alcohol op hebben als ze het stadion willen betreden, wordt de toegang geweigerd.


Overlast

Bezoekers die doelgericht met drank gooien of andere bezoekers op een andere manier tot overlast zijn, worden direct het stadion uitgezet. Dan mag je buiten het stadion aanhoren hoe je vrienden binnen een Groots feest beleven.


Is er een minimum leeftijd?

Er is geen minimum leeftijd. Kinderen tot 16 jaar kunnen onder begeleiding en verantwoordelijkheid van volwassenen mee naar binnen. Echter wordt in het algemeen afgeraden kleine kinderen mee te nemen naar gelegenheden waar een grote mensenmassa op de been is. Vanwege veiligheidsredenen worden kinderwagens en buggy’s niet toegelaten in het stadion.

LET OP: In het stadion en op het Plein van de Hemelse Voorpret wordt GEEN alcohol geschonken of verkocht aan personen onder de 18 jaar. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Bij twijfel kan het veiligheid- of horecapersoneel om een legitimatiebewijs vragen.


Kan ik een paraplu meenemen voor als het gaat regenen?

Uit veiligheidsoverwegingen mogen paraplu’s niet mee het stadion in. Bij de bars zijn poncho’s verkrijgbaar in geval van regen. Maar we gaan natuurlijk uit van mooi weer!


Mag ik een stoel, krukje of (medische) loopkruk meenemen?

Vanwege veiligheidsredenen zijn stoelen, krukjes of (medische) loopkrukken niet toegestaan op het veld. Als je het concert zittend wilt bijwonen zal je over tribunekaarten moeten beschikken. Op de tribunes vormen (medische) loopkrukken ook een potentieel gevaarlijk obstakel. Daarom vragen we je, als je afhankelijk bent van (medische) loopkrukken en je beschikt over een tribuneticket, je aan te melden via info@grootsmeteenzachteg.nl. Het is namelijk belangrijk dat we weten waar je zit en of je iemand bij je hebt die je bij bepaalde situaties kan helpen.


Zijn er nog andere dingen die ik niet mee mag nemen het stadion in?

De veiligheid van onze bezoekers is voor ons heel belangrijk. Daarom worden voorwerpen die gebruikt kunnen worden om iemand mee te bezeren of de orde kunnen verstoren, bedoeld of onbedoeld, in beslag of in bewaring genomen. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om paraplu’s, vlaggen(-stokken), selfiesticks of andere soortgelijke voorwerpen mee het stadion in te nemen. Ook voorwerpen die geluid kunnen maken zijn niet toegestaan, omdat deze het concert kunnen verstoren.

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden van onze concerten. Mocht je toch nog twijfelen stuur dan een mail aan info@grootsmeteenzachteg.nl.

Eten & Drinken

Wat zijn de mogelijkheden voor eten & drinken?

Zowel vooraf als tijdens de show zijn er mogelijkheden om een drankje, hapje of diner te nuttigen. Dit kan op het Plein van de Hemelse Voorpret als in het Philips Stadion zelf.


Hoe kan ik betalen in het Philips Stadion?

Dit jaar kan er enkel contactloos (PIN-only) worden betaald. Bij de diverse horecapunten in en om het stadion betaal je heel eenvoudig met je eigen PINpas en dus niet meer met munten of contant geld. Neem je toch contact geld mee? Dan zijn er twee kassa’s waar je met contant geld een speciale betaalkaart kan kopen. Deze vind je buiten het stadion bij ingang 9 & 25. Eenmaal in het stadion kunnen de betaalkaarten niet meer worden opgeladen.


Mag ik eten en drinken mee naar binnen nemen?

Nee, het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee in het Philips Stadion te nemen. Alles (ook flesjes water etc.) wordt bij binnenkomst ingenomen. Binnen zijn er voldoende horecapunten om consumpties te kopen.

Ben je een diabetespatiënt of wil je om andere (medische) redenen bepaalde producten meenemen? Zorg dan voor een doktersverklaring die je kan tonen. Stuur voor de zekerheid ook een mail naar info@grootsmeteenzachteg.nl, zodat wij de beveiliging alvast op de hoogte kunnen stellen. Water (voor medicijnen) is in het stadion verkrijgbaar. Zorg dat je op tijd bent en niet tijdens de show door de drukte hoeft, dan komt het helemaal goed!


NIX18

In het stadion en op het Plein van de Hemelse Voorpret wordt GEEN alcohol geschonken of verkocht aan personen onder de 18 jaar. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Bij twijfel kan het veiligheid- of horecapersoneel om een legitimatiebewijs vragen.


Saldo van je speciale betaalkaart laten restitueren

Heb je zelf een speciale betaalkaart gekocht bij één van de twee kassa’s buiten het stadion en heb je na de shows saldo over? Dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen* via de volgende website: mijnkniponline.nl.

Maak eerst een account aan zodat je in kan loggen. In je inlogomgeving vind je de knop ‘Restitutie’. Wanneer je hierop klikt, kan je je gegevens invullen en restitutie aanvragen voor het saldo dat op de betaalkaart staat. De administratiekosten van € 4,50 worden verrekend met het saldo van de betaalkaart en je ontvangt automatisch een bericht per e-mail over de voortgang van de aanvraag.

Restitutie aanvragen is mogelijk vanaf 16 juni 2022 t/m 30 juni 2022. Uiterlijk 14 juli 2022 wordt het geld teruggestort op je rekening.

Last-minute mededelingen

Mochten er in de laatste weken of dagen voor het concert nog belangrijke mededelingen of aanpassingen zijn, dan plaatsen wij die bij de nieuwsberichten op deze website.

Plein van de Hemelse Voorpret

Voorafgaand aan en na afloop van de concerten hebben we een reuze gezellig horecaplein naast het stadion gecreëerd dat vrij toegankelijk is voor alle bezoekers.

De openingstijden van Plein van de Hemelse Voorpret volgen in aanloop naar de concerten.

EHBO-posten

​In het stadion bevinden zich meerdere vaste EHBO-posten die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte te gaan om het probleem te melden. Zij zullen vanaf dat moment het probleem samen met je op proberen te lossen.


Is er een mogelijkheid om te kolven?

Ja, er is bij de EHBO-post ook de mogelijkheid om te kolven. Als je je daar meldt, zullen zij je doorverwijzen naar een rustige omgeving van de EHBO.

Het in bewaring nemen van flesjes is niet mogelijk.

Gevonden Voorwerpen

​Gevonden voorwerpen worden tot 1 week na Groots met een zachte G bewaard bij de receptie van het Philips Stadion.

Adres: Ingang 8, Frederiklaan 10a 5600 AW Eindhoven
Telefoonnummer: +31 (0)40 2505 501

Overige vragen

Wat voor weer/temperatuur wordt het en moet ik mijn kleding daar op aanpassen?

Dat kunnen we nu helaas nog niet zeggen. Houd er op zonnige dagen rekening mee dat het afkoelt zodra de zon onder is. We raden je aan om altijd een vest of een jas mee te nemen. Check voor vertrek thuis de weersvoorspellingen.


Laat je (grote) tas thuis

Om grote rijen te voorkomen vragen we je met grote klem om tassen - in elk geval grote tassen - zo veel mogelijk thuis te laten. Alle tassen en jassen worden namelijk bij binnenkomst gecontroleerd. Daarnaast kan het security-personeel ervoor kiezen om de concertbezoeker te fouilleren. Wij gaan ervan uit dat niemand iets te verbergen heeft en iedereen zijn medewerking daarom zal verlenen. Hoe meer medewerking het security-personeel krijgt, hoe sneller en prettiger alles voor iedereen verloopt.


Mag ik het concert bijwonen met mijn assistentie- of geleidehond?

Jazeker. Echter willen we benadrukken dat er tijdens het concert sprake is van harde geluiden en er een grote mensenmassa op de been is. Je kunt je daarom afvragen of een concertomgeving de meest geschikte plek is voor een hond.


Hoe hard is het geluid bij Groots met een zachte G?

We besteden veel aandacht aan het geluidsplan zodat Guus op alle plekken in het Philips Stadion goed verstaanbaar is en iedereen kan genieten van de muziek. Daarbij vinden we het belangrijk dat het geluid niet te hard is en daardoor niet als onprettig wordt ervaren of schadelijk is voor het gehoor. In het Philips Stadion, als aanvulling op ons zorgvuldig ontworpen geluidsplan, is bij alle horecapunten (eenvoudige) gehoorbescherming te koop. Neem je deze liever zelf mee? Hier lees je meer tips, informatie en advies.


Foto’s maken, mag dat?

Natuurlijk! Fotocamera’s met een lens kleiner dan 55mm kunnen zonder probleem worden meegenomen het stadion in. Ook mobiele telefoons waar foto’s of filmopnamen mee gemaakt kunnen worden, nemen wij niet in beslag. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken. Let op: een selfiestick in het stadion is niet toegestaan, omdat je hier iemand (onbedoeld) mee kan bezeren.


Kan Guus (of ik zelf) vanaf het podium een boodschap overbrengen aan iemand die ik ken?

Bijvoorbeeld felicitaties, groeten, sterkte wensen, liefdesverklaring, een duet of huwelijksaanzoek.

Helaas is dit niet mogelijk. Het in elkaar zetten van een grote show is niet eenvoudig. Het betekent veel programmeren, repeteren, organiseren en heel veel disciplines op elkaar afstemmen. Het is dan erg ingewikkeld om de show te onderbreken voor speciale boodschappen zoals hierboven beschreven. Bovendien komen er elk jaar zoveel aanvragen binnen om persoonlijke boodschappen over te brengen, dat er bijna een heel concert mee gevuld kan worden. Het zou oneerlijk zijn om sommige boodschappen wel en sommige niet over te brengen.


Ik ben met een grote groep, kan er iets speciaals gedaan worden?

Als je er met een groep een bijzondere avond van wil maken dan kan je overwegen om VIP-arrangementen te bestellen. VIP-arrangementen zijn overigens ook gewoon te koop voor kleinere groepen of als je met zijn tweeën bent. Klik hier voor meer informatie over de VIP-arrangementen.


Kan ik Guus voor of na het concert ontmoeten?

Een stadion concert is vooral genieten, maar ook heel hard werken. Voor aanvang is Guus druk bezig zich voor te bereiden op de show. Want die moet natuurlijk tot in de puntjes perfect gaan! Om deze reden plannen wij geen meet & greets in.


Ik ben journalist/fotograaf en wil het concert graag bijwonen om er verslag van te doen. Hoe kom ik aan een pers- of fotopas?

Stuur een mail aan pers@grootsmeteenzachteg.nl met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wil bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden.


Zijn er ook gastartiesten?

Jazeker! Wie? Dat houden we nog even als verrassing 😉

Mijn vraag staat niet in dit lijstje, wat nu?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Stuur ons dan een email via info@grootsmeteenzachteg.nl.

Specifieke vragen over VIP-arrangementen kun je het beste sturen aan vip@grootsmeteenzachteg.nl.

Specifieke vragen over groepsreserveringen kun je het beste sturen aan groepen@grootsmeteenzachteg.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Mailinglijsten:
 
*  reCAPTCHA code: