Groots met een zachte G in Ahoy

GROOTS NIEUWS: Na 15 jaar kan het dak eraf!

Voor één keer komt er dit jaar een hele bijzondere indoor editie.

We verplaatsen Groots met een zachte G - 2021 eenmalig naar Rotterdam Ahoy! Tijdens deze speciale jubileumeditie op 25, 26, 27 & 28 november haalt Guus alles uit de kast om dit feest groots te vieren.

Ik snak, net als jullie, naar een feestje en wil heel graag dit jaar nog mijn jubileum met jullie vieren. Daarom verhuis ik Groots met een zachte G eenmalig naar Ahoy. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in dit feestje als ik.” aldus Guus.

Tickets Groots

Do 25 november 2021
20.00 uur
Groots met een zachte G
Rotterdam Ahoy
Vr 26 november 2021
20.00 uur
Groots met een zachte G
Rotterdam Ahoy
Za 27 november 2021
20.00 uur
Groots met een zachte G
Rotterdam Ahoy
Zo 28 november 2021
12.30 uur
Groots Junior
Rotterdam Ahoy
Zo 28 november 2021
19.00 uur
Groots met een zachte G
Rotterdam Ahoy

Info.

Data

Groots met een zachte G

Donderdag 25 november 2021 - 20:00 uur – Rotterdam Ahoy
Vrijdag 26 november 2021 - 20:00 uur – Rotterdam Ahoy
Zaterdag 27 november 2021 - 20:00 uur – Rotterdam Ahoy
Zondag 28 november 2021 - 19:00 uur – Rotterdam Ahoy

Sligro in Concert: Maandag 29 november 2021 - 20:00 uur – Rotterdam Ahoy


Groots Junior
Zondag 28 november 2021 – 12:30 uur – Rotterdam Ahoy

Tickets

Hoe bestel ik tickets?

Je kunt hier tickets voor Groots met een zachte G 2021 bestellen.

Wij werken samen met GUTS als ticketpartner.

GUTS werkt net even anders! Bij ons kies je geen stoel, maar enkel een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop. We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Ook mensen die niet in 1x alle tickets kopen.

De tickets die in dezelfde sectie op hetzelfde telefoonnummer zijn gekocht, worden automatisch naast elkaar geplaatst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet naast elkaar zit!

Bekijk voor meer informatie de website van GUTS!


Ik had tickets voor de vervallen shows in het Philips Stadion in juni 2021, wat nu?

Alle informatie rondom de verplaatsing van Groots met een zachte G 2021 vind je hier.


Ik ben mindervalide en zit in een rolstoel, hoe bestel ik tickets voor Ahoy?

Er zijn speciale rolstoel-/begeleiderplaatsen te koop via GUTS. Wanneer je in de online ticketshop van GUTS een rolstoelticket selecteert, komt deze automatisch met een (betaalde) begeleiderticket. Er zijn per show maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op het rolstoelplatform. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in Ahoy plaats te houden.


Ik wil graag tickets bestellen, maar de tickets die ik wil zie ik niet staan!

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste tickets al uitverkocht zijn.


Hoeveel tickets kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kunnen er maximaal 20 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je via groepen@grootsmeteenzachteg.nl een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 48 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Kan ik ook tickets bestellen voor een (grotere) groep?

Jazeker!

Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je via groepen@grootsmeteenzachteg.nl een groepsaanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 48 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde tickets nog beschikbaar zijn.


Ik wil graag VIP arrangementen bestellen.

Wil je Groots met een zachte G combineren met een Grootse, Gastronomische en Geweldige ervaring? We bieden voor deze concerten ook VIP-arrangementen aan.

Klik hier naar meer info over VIP-arrangementen.


Kan ik mijn tickets printen?

Nee, het is niet mogelijk om tickets te printen. GUTS-tickets zijn beveiligd om woekerprijzen en fraude te voorkomen. De instellingen van de tickets worden online vastgelegd, zodat het ticket altijd dezelfde prijs en nooit meer dan één eigenaar heeft. Je kunt je tickets via de app of website terugvinden. Op die manier gaan we samen de nadelige gevolgen van zwarthandel tegen.


Hoe open ik mijn tickets?

Dit kan eenvoudig via je account of de app. Hier lees je er alles over.


Hoe geef ik mijn tickets weg?

Je kunt de tickets met anderen delen of aan iemand anders geven, zonder dat je de tickets hoeft te printen. Lees hier hoe het delen werkt.


Ik heb een nieuw telefoonnummer. Hoe kan ik nu bij mijn tickets?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een nieuw telefoonnummer krijgt en hierdoor je tickets niet meer kunt bekijken. Je kunt je tickets in dat geval van tevoren met iemand anders delen in de GUTS-app, zodat je zeker weet dat je nog bij je tickets kan. Lees hier hoe delen werkt.

Heb je je nummer al ingeleverd? Dan zal GUTS je account moeten aanpassen.

Om fraude te voorkomen vraagt GUTS een officieel bewijs van je nummerwijziging en het contract/bewijs van je vorige nummer. Het is voor GUTS belangrijk je 06-nummer en je naam op deze bewijzen te zien.

Stuur deze gegevens zo snel mogelijk naar GUTS, zodat zij je snel kunnen helpen. Na ontvangst van deze documenten zorgen zij ervoor dat jouw tickets over worden gezet en bereikbaar zijn via je nieuwe mobiele nummer.


Ik heb een barst in mijn scherm, kan ik nu nog wel mijn QR code laten scannen?

Jazeker, geen zorgen. Je kunt de QR code openen en daarna vergroten/verkleinen en verslepen, precies naar de plek op jouw telefoon waar je geen barst hebt! Zorg dat je de GUTS-app geïnstalleerd hebt. Klik op de QR-code zodat deze opent. Daarna kan je deze slepen.

Lukt het toch niet? Vraag dan naar een leidinggevende bij de entree, deze persoon zal de situatie dan bekijken en direct proberen op te lossen.


Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over je tickets klik hier.

Bereikbaarheid, vervoer en parkeren

Adresgegevens

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam


Waar kan ik parkeren?

Ahoy beschikt over 2000 parkeerplekken voor personenauto’s en enkele parkeerplekken voor touringcars. Wil je zeker zijn van een plek dan kan je deze vooraf reserveren via deze link.

Indien je van tevoren een parkeerplaats hebt geboekt, kan je altijd parkeren op de parkeerplaats.

Rotterdam Ahoy heeft momenteel 3 vaste elektrische laadpunten.

Heb je geen e-ticket, dan verwijzen wij jou door naar Q-park Zuidplein (aan de overkant van Ahoy) of eventueel naar P+R Slinge.

Check voor vertrek je route op vanAnaarBeter en de website van de ANWB zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn om het begin van de show te missen.

Hoe kan ik Rotterdam Ahoy het beste bereiken met het openbaar vervoer?

Met het openbaar vervoer (metro en bussen) stap je praktisch voor de hoofdingang (vijf minuten lopen) uit bij halte Zuidplein.

Kijk voor dienstregelingen op de websites van de Nederlandse Spoorwegen, de RET en de algemene openbaar vervoer site: 9292ov.nl.

Of je na de show met het openbaar vervoer naar huis kan, hangt er helemaal vanaf waar je naar toe moet. Op de site van de Nederlandse Spoorwegen kan je jouw persoonlijke reisadvies opvragen. Ook kan je contact opnemen met Openbaar Vervoer Nederland, het telefoonnummer is 0900-9292 (€ 0,90 per minuut).

Wij komen met een bus/touringcar

Ahoy beschikt over enkele parkeerplaatsen voor touringcars. Wil je zeker zijn van een plek dan kan je deze vooraf reserveren via deze link.

LET OP: ’Partybussen’ worden niet toegestaan in de omgeving van Rotterdam Ahoy.

Routebeschrijving

Rotterdam Ahoy is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf Ring Rotterdam Zuid (A15). Verdere informatie over de bereikbaarheid van Ahoy vind je via deze link.

Als er bijzonderheden (bijvoorbeeld wegwerkzaamheden die bij Ahoy bekend zijn), staat dit aangegeven in de agenda op de website van Rotterdam Ahoy bij Groots met een zachte G.

Groots Junior

Alles wat je moet weten over Groots Junior

Op zondagmiddag 28 november 2021 geeft Guus Meeuwis een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in Rotterdam Ahoy: Groots Junior.

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers trakteren op de bekende Groots met een zachte G-elementen, waaronder een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd van de jonge concertgangers. Zo zijn er zitplaatsen gecreëerd in de zaal en is er voldoende ruimte om te dansen. De liedjes van Guus zullen centraal staan, al zijn grote hits komen zeker voorbij, maar er zijn ook speciale gasten.


Klik hier voor uitgebreide info over Groots Junior


Aanvullende informatie:

  • Adviesleeftijd: 6 t/m 12 jaar (maar jongere en oudere kinderen zijn ook welkom)
  • Kinderen mogen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene.
  • Volwassenen zonder kinderen krijgen geen toegang.
  • Aanvang: 12.30 uur, het concert zal rond 14.15 uur afgelopen zijn.
  • Er zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar, in de zaal worden stoeltjes geplaatst.
Meer info >>>

Nieuws

04 mei 2021
Helaas is er in juni wederom geen Groots met een zachte G in het Philips Stadion mogelijk. En toch hebben we heel leuk nieuws! We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots met een zachte G verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy! Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Groots met een zachte G.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
*  reCAPTCHA code: