VIP.

Shop merchandise
€ 199,50* bestel nu

Informatie.

Op speciale wijze het concert beleven?

​U en uw gasten kunnen op speciale wijze het concert beleven middels het middels VIP - arrangement dat Guus Meeuwis voor zijn concerten heeft samengesteld in samenwerking met Topchef Peter Lute. Klik hier voor meer informatie over Guus’ Feestelijke Winteravond Arrangement of voor het bestellen van arrangementen.

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem contact op met ons hospitality team via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Zaalverhuur

Maak van Guus’ feest Uw feest! In de Ziggo Dome bestaat de mogelijkheid om zalen exclusief af te huren. U kunt uw gasten ontvangen in één van de speciaal voor u gereserveerde VIP ruimtes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot presentaties en corporate branding. Prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen. Neem contact op met ons hospitality team voor de mogelijkheden via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Nieuwsbrief