Nieuws

02 december 2017
In een Winterse Ziggo Dome gaf Guus vanavond het eerste concert van zijn Groots met een zachte G – De Wintereditie tweeluik. Tijd om op adem te komen was er nauwelijks voor de bezoekers in de muzikale wervelwind waarin alle feestdagen de revue passeerden. Lees meer >>>
27 oktober 2017
Guus moest vanochtend vroeg uit de veren. Hij was te gast in de studio bij Evers Staat Op, De Veronica Ochtendshow met Giel, bij 100% NL en straks gaat hij nog langs bij Aan De Slag van Bart Arens op Radio 2. En hij was daar met een reden, namelijk de primeur van zijn nieuwe single: “Ik Geloof In Geluk”. Vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Guus schreef het bijzondere nummer samen met Ilse DeLange en JB Meijers in Nashville. Lees meer >>>
16 september 2017
Kaarten voor Groots met een zachte G – De Wintereditie op 1 & 2 december zijn vanaf NU verkrijgbaar! Lees meer >>>
Meer nieuws >>>

Tickets

1 december
20:30 uur
Groots met een zachte G - De Wintereditie
Ziggo Dome
2 december
20:30 uur
Groots met een zachte G - De Wintereditie
Ziggo Dome

Info.

Data

Vrijdag 1 december 2017

Deuren open: 18.30 uur | Start show 20:30 uur | Einde show 23.00 uur

Zaterdag 2 december 2017

Deuren open: 18.30 uur | Start show 20:30 uur | Einde show 23.00 uur

Kaarten

De kaartverkoop voor de Wintereditie start zaterdag 16 september om 10.00 uur via www.guusmeeuwis.nl


Toegangskaarten

Je kunt de kaarten voor Groots met een zachte G - De Wintereditie bestellen via Ticketmaster, via 0900-3001250 (€0,60 per gesprek) of via deze site. Wij adviseren je dringend om géén kaarten via andere kanalen aan te schaffen. Andere partijen kunnen geen enkele garantie geven over de echtheid van deze kaarten, de prijs ligt vaak veel hoger en daarnaast weet je niet zeker of je de kaarten waar je voor betaald hebt ook daadwerkelijk ontvangt. Wij kunnen kaarten niet vooraf controleren op geldigheid. Een kaart die op dit moment geldig is kan immers morgen geannuleerd worden (omdat deze bijvoorbeeld gestolen is of kwijtgeraakt is in de post) of, in het geval van e-tickets, meerdere malen worden doorverkocht. Met een ongeldige ticket kom je het stadion niet in. We verwijzen je graag door naar www.weetwaarjekoopt.nl. Hier vind je meer informatie over zwarthandel in concertkaarten.

Rolstoelkaarten

Als je in een rolstoel zit kan je bij Ticketmaster een rolstoelkaartje kopen via het telefoonnummer 0900-3001250 (€0,60 per gesprek). Er zijn per show een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op het rolstoelplatform. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om elders in de zaal plaats te nemen. Iedere rolstoeler mag één begeleider meenemen. Deze persoon heeft een begeleiderkaartje nodig.

Ik wil graag kaarten bestellen, maar de kaarten die ik wil zie ik niet staan!

Dat betekent waarschijnlijk dat de door jou gewenste kaarten al uitverkocht zijn. De kaartverkoop van Groots met een zachte G - De Wintereditie gaat altijd behoorlijk snel, wees er een volgende keer op tijd bij!

Hoeveel kaarten kan ik maximaal bestellen?

Per persoon kunnen er maximaal 8 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je via deze link een aanvraag plaatsen. Je ontvangt dan per email binnen 48 uur (op werkdagen) een reactie of de door jullie aangevraagde kaarten nog beschikbaar zijn. Voor aanvullende vragen kan je een email sturen naar groepen@grootsmeteenzachteg.nl.

Locatie & parkeren

Groots met een zachte G - De Wintereditie vindt plaats in de Ziggo Dome.

Adres Ziggo Dome

De Passage 100

1101 AX Amsterdam

Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom de Ziggo Dome. Klik hier voor meer informatie over parkeren en een plattegrond met parkeerlocaties.

Alvast een paar tips:

In de garage bij de automaat kan je een uitrijkaart voor het evenemententarief van €12,00 kopen. Hiervoor is een aparte knop aanwezig op de automaat. Ook aan de servicebalies op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. Wij hebben uitrijkaarten voor de volgende parkeergarages/plaatsen: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P10 en P18. Let op: zij verkopen geen uitrijkaarten voor P Dome.

P+R Netwerk

Een andere parkeertip is het P+R netwerk: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad, en verder reizen met het openbaar vervoer. Meer informatie over parkeren en een plattegrond met parkeerlocaties vind je op de website van de Ziggo Dome.

Openbaar vervoer

De Ziggo Dome is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor de actuele reistijden of het plannen van je reis op www.ns.nl of www.9292ov.nl

Voor meer informatie over de Ziggo Dome verwijzen wij je graag door naar de website: www.ziggodome.nl

Verkeersinformatie

Vanaf 1 december tot en met 4 december is de A9 richting Amstelveen tussen knooppunten Diemen en Holendrecht afgesloten, inclusief alle toe-en afritten.

Kijk voor reisadvies op www.vananaarbeter.nl

Overige vragen

Wat mag ik wel en niet meenemen naar de Ziggo Dome?

Klik hier voor de huisregels van de Ziggo Dome.

Hoe hard is het geluid bij Groots met een zachte G – De Wintereditie?

We besteden veel aandacht aan het geluidsplan zodat Guus op alle plekken in het Ziggo Dome goed verstaanbaar is en iedereen kan genieten van de muziek. Daarbij vinden we het belangrijk dat het geluid niet te hard is en daardoor als onprettig kan worden ervaren of schadelijk kan zijn voor het gehoor. In het Ziggo Dome is, als aanvulling op ons zorgvuldig ontworpen geluidsplan, op verschillende punten (eenvoudige) gehoorbescherming te koop maar mocht je deze liever zelf meenemen dan vind je via deze link tips, informatie en advies.

Kan Guus (of ik zelf) vanaf het podium een boodschap overbrengen aan iemand die ik ken? (Bijvoorbeeld felicitaties, groeten, sterkte wensen, liefdesverklaring, een duet of huwelijksaanzoek.)

Helaas is dit niet mogelijk. Het in elkaar zetten van een grote show is niet eenvoudig. Het betekent veel programmeren, repeteren, organiseren en heel veel disciplines op elkaar afstemmen. Het is dan erg ingewikkeld om de show te moeten onderbreken voor speciale boodschappen zoals hierboven beschreven. Bovendien komen er elk jaar zoveel aanvragen binnen om persoonlijke boodschappen over te brengen, dat er bijna een heel concert mee gevuld kan worden. Het zou oneerlijk zijn om sommige boodschappen wel, en sommige niet, over te brengen.

Ik ben met een grote groep, kan er iets speciaals gedaan worden?

Als je er met een groep een bijzondere avond van wil maken dan kan je overwegen VIP arrangementen te bestellen. VIP arrangementen zijn overigens ook gewoon te koop voor kleinere groepen of zelfs als je maar met zijn tweeën bent. Klik bovenaan deze website op het tabblad ‘VIP’ voor meer informatie en prijzen.

Kan ik Guus voor of na het concert ontmoeten?

Een stadion concert is vooral genieten maar ook heel hard werken. Voor aanvang is Guus druk bezig zich voor te bereiden op de grote show. Want die moet natuurlijk tot in de puntjes perfect gaan! Om deze reden plannen wij geen meet & greets in.

Welke nummers gaat Guus spelen?

We kunnen jullie verzekeren dat het een spectaculair concert wordt waarin de grote hits voorbij komen. Ook zal Guus enkele nieuwe nummers en wellicht enkele covers zingen. Heb je vorig jaar een bepaald liedje gemist? Dan is er grote kans dat deze dit jaar wel wordt gespeeld. Maar het blijft natuurlijk moeilijk om alle liedjes die Guus ooit heeft gemaakt in één concert te verwerken. Het staat natuurlijk vrij om suggesties te doen, maar we houden de setlijst wel geheim tot aan de concerten.

Mag ik fotograferen en/of filmen tijdens het concert?

Natuurlijk! Fotocamera’s met een lens kleiner dan 55mm kunnen zonder probleem worden meegenomen. Ook mobiele telefoons waar foto’s of filmopnamen mee gemaakt kunnen worden nemen wij niet in beslag. Het is echter niet toegestaan om video-opnamen te verspreiden of foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken. Let op: een selfiestick is niet toegestaan in Ziggo Dome omdat je hier iemand (onbedoeld) mee kan bezeren. Bekijk voor andere zaken die je niet mee mag nemen naar de Ziggo Dome de huisregels.

Zijn er ook gastartiesten tijdens Groots met een zachte G - De Wintereditie?

Jazeker! Wie, dat houden we nog even als verrassing

Meer info >>>

VIP.

Op speciale wijze het concert beleven?

​U en uw gasten kunnen op speciale wijze het concert beleven middels het middels VIP - arrangement dat Guus Meeuwis voor zijn concerten heeft samengesteld in samenwerking met Topchef Peter Lute. Klik hier voor meer informatie over Guus’ Feestelijke Winteravond Arrangement of voor het bestellen van arrangementen.

Zaalverhuur

Maak van Guus’ feest Uw feest! In de Ziggo Dome bestaat de mogelijkheid om zalen exclusief af te huren. U kunt uw gasten ontvangen in één van de speciaal voor u gereserveerde VIP ruimtes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot presentaties en corporate branding. Prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen. Neem contact op met ons hospitality team voor de mogelijkheden via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem contact op met ons hospitality team via vip@grootsmeteenzachteg.nl of bel met telefoonnummer 0900 3008000 (€1,- per gesprek) op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Meer VIP >>>

Nieuwsbrief