Praktische Informatie

Het is altijd handig om goed voorbereid naar een concert te gaan. Voor de Groots met een zachte G concerten is onderstaande informatie belangrijk om door te nemen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Hieronder vind je informatie over vervoersmogelijkheden, security, tijden, cameragebruik en hoe het station het beste kunt betreden. Mocht er nog last minute mededelingen zijn dan vind je deze onder de nieuwsberichten op deze website.

Data en richttijden Groots met een zachte G 2017

Donderdag 8 juni - aanvang 19.45u/einde 23.00u
Vrijdag 9 juni - aanvang 19.45u/einde 23.00u
Zaterdag 10 juni - aanvang 19.45u/einde 23.00u
Zondag 11 juni - aanvang 15.45u/einde 19.00u
Dinsdag 13 juni - aanvang 19.45u/einde 23.00u (Besloten show, kaarten uitsluitend verkrijgbaar via Sligro)

Routebeschrijving Philips Stadion

Klik hier voor de routebeschrijving. Er is behoorlijk wat veranderd in en om Eindhoven. Op de website www.bereikbaar.eindhoven.nl vind je hier meer informatie over. Momenteel zijn er geen grote meldingen qua wegwerkzaamheden. Check voor vertrek even de sites www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl zodat je tijdig weet of er wegwerkzaamheden, files of vertragingen zijn. Het zou immers zonde zijn om het begin van de show te missen.

Parkeerinformatie

Rondom het stadion en in het centrum van Eindhoven is genoeg parkeergelegenheid. Volg de P route op de digitale borden of vraag de stewards om advies.
Klik hier om je parkeerkaart te bestellen.

Openbaar vervoer

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf station Eindhoven. Voor de reisinformatie die voor u belangrijk is kijk je op www.ns.nl of www.9292ov.nl.

Tijden

Bovenaan deze pagina en onder het menu-item kaarten vind je alle informatie met betrekking tot de data en tijden.

Ingang Stadion

Op je concertkaart staat het nummer van de ingang waar jij naar binnen kan. Het heeft dus geen zin om bij een andere ingang naar binnen te willen, jouw kaart zal daar niet door het scanapparaat komen. Houd je dus aan de informatie die op jouw concertkaart staat en aan de aanwijzingen van het personeel dat op de concertdagen je zal assisteren bij het vinden van jouw plaats. Bezoekers die veldtickets hebben kunnen diverse ingangen op hun ticket hebben staan. Zodra je binnen bent in het stadion kom je op hetzelfde veld te staan.

Security

Het security-personeel kan bij binnenkomst vragen om de inhoud van tas of jas- en broekzakken te mogen inspecteren. Wij gaan ervan uit dat niemand iets te verbergen heeft en iedereen zijn medewerking daarom zal verlenen. Hoe meer medewerking het securitypersoneel krijgt, hoe sneller en prettiger alles voor iedereen zal verlopen.

Foto- en filmcamera’s

Kleine modellen fotocamera’s (lens niet groter dan 35mm) zullen niet in beslag genomen worden. Ook zullen mobiele telefoons, waar foto’s of filmopnamen mee gemaakt kunnen worden, niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om de opnamen of foto’s die jij gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Een selfie-stick in het stadion wordt niet toegestaan.

Last minute mededelingen

Mochten er in de laatste weken of dagen voor het concert nog belangrijke mededelingen of aanpassingen zijn dan zullen wij die plaatsen bij de nieuwsberichten op deze website. Ook onder het menu vraag & antwoord staat gedetailleerde informatie.